-
Αρχική > Αθλητικά > Στην τρίτη θέση του μικρού τελικού του Πανευρωπαϊκού η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Στην τρίτη θέση του μικρού τελικού του Πανευρωπαϊκού η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Με μία πολύ καλή εμφάνιση και υποσχέσεις για το μέλλον, ολοκλήρωσε την παρουσία της η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Αναστασιάδου Ευαγγελία, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατηγορίας Ανδρών/

Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Πόζναν της Πολωνίας το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου 2020.

Η αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. η οποία αγωνίστηκε στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών με την αθλήτρια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης Φίτσιου Ζωή, κατέκτησε την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του αγωνίσματος, δηλαδή την έννατη στη συνολική κατάταξη, σε ένα σύνολο 16 πληρωμάτων που αγωνίστηκαν το τριήμερο των αγώνων. Το Ελληνικό πλήρωμα κατέκτησε στον ημιτελικό την τέταρτη θέση με τα τρία πρώτα πληρώματα να περνάνε στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος. Συμμετείχε λοιπόν στον μικρό τελικό, όπου με την τρίτη θέση και την εμφάνισή τους το πλήτωμα της Εθνικής μας Ομάδας έδειξε πως υπάρχει αρκετά μεγάλη δυναμική για το μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν από τη Διοίκηση, την προπονητική ομάδα και όλη την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην Ευαγγελία, αλλά και τη σπουδαία συναθλήτριά της Ζωή, και μεγάλη χαρά που θα την έχουμε κοντά μας από την Τρίτη 13-10-2020 και μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να τη συγχαρούμε και δια ζώσης για όλα τα κατορθώματά της τη φετινή χρονιά.

ΦΩΤΟ:
Η Ευαγγελία Αναστασιάδου (αριστερά), με τον προπονητή της στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας κ. Γιώργο Φώτου (κέντρο) και την συναθλήτριά της Ζωή Φίτσιου (δεξιά).

 

Top
Enable Notifications OK No thanks