-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δήμος Νεστορίου : Σύντομα προς χρήση η Ασφαλτόστρωση  στον οικισμό Κρανοχωρίου ( φωτογραφίες )

Δήμος Νεστορίου : Σύντομα προς χρήση η Ασφαλτόστρωση  στον οικισμό Κρανοχωρίου ( φωτογραφίες )

Ξεκίνησε με γρήγορους ρυθμούς η ασφαλτόστρωση της εσωτερικής οδοποιίας του Κρανοχωρίου.

Το έργο με αρχικό προϋπολογισμό 230.000 ευρώ, που σύντομα θα δοθεί προς χρήση, κατασκευάζεται από την ανάδοχο εταιρεία ΟΔΟΜΠΕΤΟΝ Α.Τ.Ε. (Α. Γάρος- Ξ. Κοχλιάδης  -Χ. Γάρος) .

Να διευκρινιστεί ότι για  το συγκεκριμένο έργο  που εντάχθηκε στο πρόγραμμα LEADER χρησιμοποιήθηκε για την ολοκλήρωση του  ένα μέρος της μελέτης ανάπλασης που είχε εκπονήσει η Δημοτική Αρχή της περιόδου 2011-2014, συμπεριλαμβανομένου μέρος των δρόμων του οικισμού, αλλά όχι το σύνολό τους.

Η νέα Δημοτική Αρχή  συμπλήρωσε, από ίδιους πόρους, τη χρηματοδότηση που απαιτείτο, με αποτέλεσμα σήμερα να ασφαλτοστρώνονται όλοι  Ανεξαρτήτου οι δρόμοι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι  πριν την ασφαλτόστρωση, το προσωπικό του Δήμου, διόρθωσε όλα τα προβλήματα που παρουσίαζε το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του χωριού, ώστε στο μέλλον να μην παρουσιάζεται το φαινόμενο του «ράβε- ξήλωνε»

 «Το έργο αυτό αποτελεί την πρώτη μεγάλη παρέμβαση στο Κρανοχώρι που σχετίζεται με την ποιότητα ζωής των κατοίκων, ενώ το 2021 θα ακολουθήσει η ένταξη στο πρόγραμμα “Α. Τρίτσης”, της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων που θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα του οικισμού », δήλωσε ο  Δήμαρχος Νεστορίου, κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος, για να καταλήξει , « Σύντομα θα δοθεί σε οριστική λειτουργία το αρδευτικό δίκτυο της περιοχής, προς όφελος των παραγωγών του Κρανοχωρίου και της Πτελέας, ενώ οι αναπτυξιακές παρεμβάσεις της τετραετίας θα ολοκληρωθούν με την συντήρηση όλων των αγροτικών δρόμων και την επέκταση και βελτίωση του αρδευτικού δικτύου».

 

Γραφείο Τύπου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks