-
Αρχική > Ελλάδα > Κορονοϊός: Αλλοι επτά θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες – Στα 497 τα θύματα

Κορονοϊός: Αλλοι επτά θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες – Στα 497 τα θύματα

Ολοι ταλαιπωρούνταν από υποκείμενα νοσήματα και κατέληξαν στις εντατικές μονάδες θεραπείας των νοσοκομείων αναφοράς

Αλλοι επτά συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας σε 497. Ολοι ταλαιπωρούνταν από υποκείμενα νοσήματα και κατέληξαν στις εντατικές μονάδες θεραπείας των νοσοκομείων αναφοράς.

  • Πρόκειται για έναν 91χρονο άνδρα με υποκείμενα που νοσηλευόταν από τις 14 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» μετά την διακομιδή του από το νοσοκομείο της Εδεσσας.
  • Αλλοι δύο άνδρες ηλικίας 71 και 72 ετών και μία 82χρονη γυναίκα, άπαντες με υποκείμενα νοσήματα, στο νοσοκομείο «Αττικόν».
  • Δύο ασθενείς κατέληξαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Πρόκειται για μια 82χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη από τις 7 Οκτωβρίου και έναν 79χρονο που είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 2 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.
  • Τέλος, ένας 56χρονος με υποκείμενα νοσήματα κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την εισαγωγή του στις 16 Οκτωβρίου.

Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων την Παρασκευή

Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα σημειώθηκε χθες στη χώρα μας καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 508 κρούσματα.

Εξ αυτών τα 64 συνδέονται με γνωστές συρροές και 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 24.450, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

ΕΘΝΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks