-
Αρχική > Τοπικά νέα > Το Άργος Ορεστικό αποχαιρέτησε τον Αντιδήμαρχο Τιμολέων Ζέζο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το Άργος Ορεστικό αποχαιρέτησε τον Αντιδήμαρχο Τιμολέων Ζέζο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το στερνό αντίο είπανε φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς στον Αντιδήμαρχο Τιμολέων Ζέζο που έφυγε αιφνιδιαστικά σήμερα από την ζωή.

Το παρόν στην εξόδια ακολουθία η οποία τελέστηκε στης 5 η ώρα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άργους Ορεστικού έδωσαν, η υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κα. Μαρία Αντωνίου με την όποια ήταν και συνάδελφοι στην Δασική υπηρεσία Καστοριάς, ο εκτελεστικός γραμματέας της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γρηγόρης Γρηγορίαδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Γενικός συντονιστής οργανωτικού Δυτικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέργιος Αδάμ, αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Ορεστικού και πλήθος δημοτικών συμβούλων, φίλων και συγγενών οι οποίοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Στο τέλος της εξόδιου ακολουθίας το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου διάβασε ο Πρόεδρος του, κ. Παναγιώτης Βακόπουλος.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του εκλιπόντος η οποία κατέρρευσε κατά την διάρκεια της κηδείας, δέχθηκε όμως την ιατρική φροντίδα από την σύζυγο του Δημάρχου κα. Βασιλική Μπουργανού που βρισκόταν στην κηδεία καθώς ο σύζυγος της και Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία.

 

 

Αρχική

Top
Enable Notifications OK No thanks