-
Αρχική > Τοπικά νέα > Νίκος Χαρδαλιάς από Καστοριά : Κάνω έκκληση σε όλους τους κατοίκους της  περιοχής να συμμορφωθούν απόλυτα με τα μέτρα ( φωτογραφίες βίντεο )

Νίκος Χαρδαλιάς από Καστοριά : Κάνω έκκληση σε όλους τους κατοίκους της  περιοχής να συμμορφωθούν απόλυτα με τα μέτρα ( φωτογραφίες βίντεο )

Εχουμε μια επιθετική έξαρση του  ιού με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του πρώτου γύρου εμφάνισης κρουσμάτων στην περιοχή. Σήμερα θα συζητηθεί το ζήτημα στην επιτροπή λοιμοξιολόγων. Δεν μπορώ να προκαταβάλω την απόφαση της επιτροπής. Σε κάθε περίπτωση κάνω έκκληση σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συμμορφωθούν απόλυτα με τα μέτρα. ‘Ολοι να φοράμε μάσκες, να τηρούμε αποστάσεις και να ακολουθούμε τις οδηγίες των επιδημιολόγων.  Ανεξάρτητα με το αν θα περάσει στο επίπεδο 4 η Καστοριά, τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι σημαντικά, διότι θα πρέπει η έξαρση του ιού να σταματήσει. Μας προβληματίζει γιατί πέρα από τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων, τα κρούσματα αυτά συσχετίζονται με clusters-εστίες, τα οποία έχουν υψηλούς επιδημιολογικούς πολλαπλασιαστές, δηλαδή είναι εστίες υπερμετάδοσης».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks