-
Αρχική > Διεθνή > SagaFurs : Υποδεχόμαστε την νέα σεζόν

SagaFurs : Υποδεχόμαστε την νέα σεζόν

Σύντομα θα κλείσει μια εξαιρετικά δύσκολη δημοπρατική περίοδο. Τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει παγκοσμίως και οι υπόλοιπες επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19, έχουν φέρει τον κλάδο σε πρωτοφανή δεινή θέση.

Ησεζόν2019/2020ξεκίνησε με την συλλογή του αριθμού ρεκόρ των 12 εκατομ. γουνοδερμάτων. Παρόλες τις δύσκολες συγκυρίες της αγοράς, η δημοπρασία Σεπτεμβρίου έφερε πολύ υψηλές πωλήσεις και ομαλή αποστολή των γουνοδερμάτων στους πελάτες της. Ηζήτησηφρέσκωνγουνοδερμάτωνέχειαυξηθείπρος το τέλος της σεζόν.

 

Διαδικτυακή πώληση γουνοδερμάτων Αλεπούς τον Νοέμβριο

 

Είμαστεστηνευχάριστηθέσηναανταποκριθούμεστηναπαίτησητωναγοραστώνμας, καιναδιοργανώσουμεμιαμονοήμερη διαδικτυακή πώληση για τις αλεπούδες, στις 12 Νοεμβρίου με ημερομηνία πληρωμών στις 19 Νοεμβρίου. Ηπώλησηθαπεριλαμβάνει300,000 Bluefox, ShadowBluefox, BlueFrostfoxκαιSilverfox, καθώςκαιδιάφορες μεταλλαγμένες αλεπούδες και Finnraccoons.

 

Αλλαγή ημερομηνιών δημοπρασίας Δεκεμβρίου

 

Έχουν αλλάξει οι ημερομηνίες της δημοπρασίας Δεκεμβρίου. Η επιθεώρηση θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 14 και οι πωλήσεις από 15 έως 17Δεκεμβρίου.

 

ΣτηνδημοπρασίαΔεκεμβρίουθαπροσφερθούνμινκ γουνοδέρματα,KarakulκαιSable.

 

Περισσότερεςπληροφορίεςγιατηνπροσφοράτωνμινκκαιτων αλεπούδωνθαείναι διαθέσιμες τον Νοέμβριο. Λόγωτηςπανδημίας, οικανονισμοίαλλάζουνσυνεχώς. Παρακολουθούμεσυνεχώς τηνεξέλιξητηςπανδημίαςκαι τους επίσημους κρατικούς περιορισμούς και θα σας ενημερώσουμε εάν η Δημοπρασία Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ή δια ζώσης με τον παραδοσιακό τρόπο.

 

Δραστικήμείωσητηςπαραγωγής

 

Ηπαγκόσμιαπαραγωγήτο 2020 εκτιμάτεότιθαανέλθει,κατάπροσέγγιση,στα 25 εκατομ. πουείναιλιγότεροαπότο 1/3 τηςμέγιστηςπαραγωγήςπουείχαμεπριναπόέξιχρόνια. Ηπαραγωγήέχειεπηρεαστείαπότονκορωνοιο, ο οποίος έχει επηρεάσει πολλά εκτροφεία μινκ ανά τον κόσμο.

 

Στην Ολλανδία και την Δανίαέχει αναφερθεί μιαεκτεταμένηδιασποράτηςμόλυνσης. Έωςσήμερα 68 Ολλανδικέςφάρμεςέχουνβγειθετικέςσεέλεγχο και στην Δανία128. ΣτηνΟλλανδίαη απαγόρευσηπαραγωγήςγουνοδερμάτωνθατεθείσεισχύήδη από το 2021. ΕνώπαραμένειάγνωστοακόμηεάνοιΔανέζικεςφάρμεςπουχτυπήθηκαναπότονCovid-19 θαμπορέσουν να λειτουργήσουν την επόμενη χρονιά, αλλά σε κάθε περίπτωση τα δέρματα αυτά δεν είναι διαθέσιμα πλέον φέτος.

 

ΟΚορωνοιοςείναιηκοινήανησυχίαπουόλοιμοιραζόμαστε.

ΗSaga αισθάνεταιμεγάλησυμπάθεια, κυρίωςγιατουςΟλλανδούςκαιΔανούςπουχτυπήθηκαντόσοπολύαπότονιο. Θα κάνουμεότικαλύτερομπορούμεγιανατουςυποστηρίξουμε.

 

Ο νόμος για την απαγόρευση της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην Πολωνία ψηφίστηκε από την Πολωνική βουλή. Η προτεινόμενη απαγόρευση είναι μέρος μιας ευρύτερης νομοθεσίας προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων στην Πολωνία, και η πιο πρόσφατη πρόταση συμπεριέλαβε την απαγόρευση της Πολωνικής εκτροφής γουνοδερμάτων από τον Αύγουστο του 2023.

Έχουν γίνει μαζικές διαδηλώσεις και η συγκεκριμένη πρόταση απαγόρευσης της εκτροφής γουνοφόρων ζώων έχει διχάσει το κυβερνών κόμμα PiS (Νόμος και Δικαιοσύνη), οδηγώντας σε σοβαρή κυβερνητική κρίση. Η Saga Furs συνεργάζεται στενά με τον Πολωνικό Σύνδεσμο εκτροφέων γουνοφόρων ζώων και την Fur Europe, δεν χάνουμε την ελπίδα μας στην κοινή λογική των πολιτικών της Πολωνίας, που είναι η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός χώρα γουνοδερμάτων.

 

Η πανδημία του κορονοιού και η κατάσταση της αγοράς θα μειώσουν ακόμη περισσότερο την παγκόσμια παραγωγή γουνοδερμάτων, και οι συνολικοί αριθμοί αναμένετε να είναι πολύ κάτω των 20 εκατομ. για το 21.

Η παραγωγή των αλεπούδων και Finnraccoon επίσης θα μειωθεί και τώρα αναμένουμε να έχουμε μια παραγωγή της τάξεως των 500 000 για το 2021.

 

φωτογραφία Αρχείου

Top
Enable Notifications OK No thanks