-
Αρχική > Αθλητικά > Με τη στήριξη καστοριανού σωματείου η Σοφία Σακοράφα υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Με τη στήριξη καστοριανού σωματείου η Σοφία Σακοράφα υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Την υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ στηρίζουν 13 σωματεία στίβου από την Ήπειρο, την Λευκάδα και την Δυτική Μακεδονία, στις προσεχείς αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ομοσπονδία στίβου.

Πρόκειται για τα σωματεία ΦΣ Άργους Ορεστικού, ΓΕ Φλώρινας, ΑΣ Τιτάν Σερβίων, ΓΣ Δεσκάτης, ΦΣΚΑ Κοζάνης, ΕΑΟ Δόξα Πέρδικας, ΓΣ Πρωτέας Ηγουμενίτσας, ΑΓΣ Ιωαννίνων, ΓΣ Λευκάδας, ΑΣ Άθλος Άρτας, ΑΣ Άρτας Τιτάνες, ΑΣ Πρέβεζας Ευ Ζην και ΟΚΑ Ολυμπιάδα Άρτας.

Αντίπαλος της βουλευτή του ΜέΡΑ25 θα είναι η Τασούλα Κελεσίδου, η παλιά πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, κάτι που σημαίνει ότι πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια γυναίκα και μάλιστα αθλήτρια από το χώρο των ρίψεων, αφού η Σοφία Σακοράφα ήταν πρώην παγκόσμια ρεκορντγούμαν του ακοντισμού.

«Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Σοφίας Σακοράφα για την Προεδρία του ΣΕΓΑΣ, διότι σε μία κρίσιμη εποχή πολύπλευρων δυσκολιών, είναι άκρως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που αναλαμβάνουν ευθύνες προσφοράς στον άνθρωπο και τον αθλητισμό.
Στηρίζουμε την υποψηφιότητά της για να συνεχίσει ο ΣΕΓΑΣ να υπηρετεί το αθλητικό πνεύμα και να μην καταστεί όργανο αλλότριων συμφερόντων. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η εξέλιξη των αγωνισμάτων του Στίβου και χρέος μας η στήριξη των Αθλητών μας, των Προπονητών μας, των Σωματείων μας.
Η Σοφία Σακοράφα θεωρούμε ότι έχει όλα τα προσόντα και τα εχέγγυα για να οδηγήσει τον ΣΕΓΑΣ με αγωνιστικότητα, με σταθερότητα, με εμπειρία και όραμα ακόμη πιο ψηλά την επόμενη τετραετία» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα σωματεία.

Χρ. Μουρδουκούτας

ΑΠΕ

Top
Enable Notifications    OK No thanks