-
Αρχική > Ελλάδα > Έρχεται εβδομάδα πληρωμών – Τι είπε ο Βρούτσης

Έρχεται εβδομάδα πληρωμών – Τι είπε ο Βρούτσης

Μπαράζ πληρωμών αναμένεται να γίνει από αυτήν την εβδομάδα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου καθώς θα καταβληθούν το διπλό επίδομα ανεργίας 800 ευρώ σε ανέργους, επίδομα 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους και επίδομα 800 ευρώ σε εργαζόμενους που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής.

“Και φυσικά μετά πάμε στις πληρωμές που αφορούν τους εργαζόμενους οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή. Θα πληρωθούν τα 800 ευρώ που έχουμε πλέον καθορίσει στο μέρος του χρόνου που αναλογεί για το χρόνο που είναι σε αναστολή. Μέχρι τέλος Νοεμβρίου είναι η επιδίωξη παρά το ότι έχουμε πει μέχρι 3/12. Η επιδίωξη μας είναι να πληρώσουμε αυτόν τον κόσμο διότι έχουμε κάνει τις εγγραφές για τις κλειστές επιχειρήσεις τώρα μιλάω . Να πληρώσουμε τους εργαζόμενους για τις κλειστές επιχειρήσεις μέχρι τέλος Νοεμβρίου”, είπε ο κ. Βρούτσης.

Ωστόσο τόνισε πως οι εργαζόμενοι των πληττόμενων επιχειρήσεων θα πληρωθούν μέσα στον Δεκέμβριο.” Έχουμε πει μαζί με τον κ. Σταϊκούρα ότι θα πληρωθούν γιατί παίρνουμε τα χρήματα από το ΥΠΟΙΚ σταδιακά μέχρι τέλος του χρόνου δηλαδή μέχρι τέλος Δεκεμβρίου με επιδίωξη η καταβολή των χρημάτων στους εργαζόμενους αυτούς να γίνει μέχρι 21 Δεκεμβρίου”. σημείωσε ο υπουργός Εργασίας.

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications    Ok No thanks