-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΚΤΕΛ Καστοριάς: Νέο δρομολόγιο για Αθήνα – Πως θα έρθετε από Γιάννενα

ΚΤΕΛ Καστοριάς: Νέο δρομολόγιο για Αθήνα – Πως θα έρθετε από Γιάννενα

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, όπως αυτά προκύπτουν από το lockdown το οποίο ισχύει από  3 Νοεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα, βάση των οποίων απαγορεύεται η άνευ σοβαρού λόγου μετακίνηση, η ΚΤΕΛ Καστοριάς Α.Ε με αίσθημα ευθύνης, λόγω των αναγκών απαραίτητων μετακινήσεων πολιτών από την Καστοριά προς την Αθήνα και αντίστροφα, αποφάσισε να δρομολογήσει ακόμη μια φορά, ένα έκτακτο λεωφορείο για την Αθήνα.

Συγκεκριμένα το δρομολόγιο προς Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, με επιστροφή την επόμενη μέρα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Καστοριά – Αθήνα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 7.15 το πρωί

Αθήνα – Καστοριά Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 11.00 το πρωί.

Μετακίνηση από Γιάννενα προς Καστοριά – Παραμένει το ένα λεωφορείο προς και από Θεσσαλονίκη

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, όπως αυτά προκύτουν από το lockdown το οποίο ισχύει από  3 Νοεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα, βάση των οποίων απαγορεύεται η άνευ σοβαρού λόγου μετακίνηση η ΚΤΕΛ Καστοριάς Α.Ε με αίσθημα ευθύνης, λόγω των αναγκών απαραίτητων μετακινήσεων πολιτών από την Καστοριά προς την Αθήνα και αντίστροφα, αποφάσισε να δρομολογήσει ακόμη μια φορά, ένα έκτακτο λεωφορείο για την Αθήνα.

Συγκεκριμένα το δρομολόγιο προς Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, με επιστροφή την επόμενη μέρα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Καστοριά – Αθήνα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 7.15 το πρωί

Αθήνα – Καστοριά Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 11.00 το πρωί.

Μετακίνηση από Γιάννενα προς Καστοριά

Επίσης η ΚΤΕΛ ΑΕ Καστοριάς ενημερώνει το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μετακινηθεί ΜΟΝΟ από Γιάννενα προς Καστοριά, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί σε καθημερινή βάση, ύστερα από συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα:

Επιβάτες από τα Γιάννενα που επιθυμούν να μετακινηθούν προς Καστοριά, μπορούν να μεταβούν στον σταθμό του ΚΤΕΛ Ιωάννινων στα Γιάννενα και να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο της γραμμής Γιάννενα – Θεσσαλονίκη που ξεκινά κάθε μέρα στις 14:00. Το λεωφορείο θα αποβιβάζει τους επιβάτες στην Εγνατία Οδό στη θέση Μπάρα, κοντά στη Σιάτιστα, από όπου με ανταπόκριση θα τους παραλαμβάνει το διερχόμενο λεωφορείο που καθημερινά εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Καστοριά. Οι επιβάτες στην Μπάρα εκτιμάται ότι θα έχουν αναμονή από 10 εώς 30 λεπτά.

Παραμένει το ένα λεωφορείο προς και από Θεσσαλονίκη

Σε ότι αφορά την εκτέλεση του δρομολογίου για Θεσσαλονίκη, παραμένει ως έχει, κάθε μέρα στις 9.00 το πρωί από Καστοριά προς Θεσσαλονίκη και στις 15.00 από Θεσσαλονίκη προς Καστοριά. Σημείωση: Αν στην επιστροφή από Θεσσαλονίκη υπάρχουν επιβάτες για το Άργος Ορεστικό, τότε το λεωφορείο θα εισέρχεται μέσα από το Άργος Ορεστικό.

Τηλέφωνα εκδοτηρίων (τα εκδοτήρια λειτουργούν πρωινές ώρες)

Καστοριά 2467083455

Άργος Ορεστικό 2467042202

 

Περισσότερα στο ditikostipos.gr

 

Top
Enable Notifications OK No thanks