-
Αρχική > Ελλάδα > Νοσοκομείο Ξάνθης: Στρατιωτική σκηνή για την προστασία των πολιτών από τα καιρικά φαινόμενα έστησε το ΥΠΕΘΑ

Νοσοκομείο Ξάνθης: Στρατιωτική σκηνή για την προστασία των πολιτών από τα καιρικά φαινόμενα έστησε το ΥΠΕΘΑ

Στρατιωτική σκηνή για την προστασία των πολιτών από τα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της αναμονής τους, πριν την είσοδο τους στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου στήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ευχαριστήρια ανακοίνωση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά της για παραχώρηση και εγκατάσταση στρατιωτικής σκηνής στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου μας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η εν λόγω σκηνή εξυπηρετεί στην προστασία των πολιτών από καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της αναμονής τους πριν την είσοδό τους στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου μας.» Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται με νόημα ότι:«Δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε, η δυναμική παρουσία όλων μας, με οποιαδήποτε τρόπο, είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19”»

Έκκληση για αίμα
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου απευθύνει θερμή έκκληση σε όλους τους αιμοδότες για επείγουσα προσφορά αίματος, όλων των ομάδων, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ξάνθης. με την σημείωση ότι: «Για την διεξαγωγή της αιμοδοσίας λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.»

 

 

ΕΡΤ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks