-
Αρχική > Αθλητικά > Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 2-0: Αγχώθηκε, αλλά νίκησε – Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 2-0: Αγχώθηκε, αλλά νίκησε – Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών υποδέχθηκε την ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 16η αγωνιστική της Super League και επικράτησε δύσκολα με 2-0. Ο Καρλίτος και ο Εμμανουηλίδης οι σκόρερ.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας πάρα πολλές απουσίες για διάφορους λόγους, φιλοξένησε τη Λάρισα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Λάζλο Μπόλονι να μην έχει στη δάθεση του, τους: Μακέντα, Ζαγαρίτη, Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Τζαβίδα, Μαυρομμάτη, Σαβιέρ και Αγιούμπ.

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με μια επετειακή φανέλα, αφιερωμένη στο έπος του Γουέμπλεϊ το 1971 καθώς όλο το 2021 έχει χαρακτηριστεί από τον Παναθηναϊκό ως «έτος Γουέμπλεϊ».

Το τριφύλλι μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Αϊτόρ να κάνει το σουτ και τον Μπάγιτς να μπλοκάρει, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχε πέντε λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Καρλίτος.

Το πέμπτο γκολ του Καρλίτος στη σεζόν

Στο 23′ , σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Αϊτόρ όντας ανενόχλητος στην περιοχή, έκανε την κεφαλιά με τον Μπάγιτς να μπλοκάρει και πάλι. Εφτά λεπτά αργότερα, ο Φώτης Ιωαννίδης με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Η ΑΕΛ, στο 32΄ είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το Κολομπίνο, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρλίτος έγραψε το 1-0 από κοντά. Ο επιθετικός του τριφυλλιού ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πέμπτο γκολ του τη φετινή σεζόν και ο Ισπανός είναι πλέον πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη Super League.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην επανάληψη στο 57′ με τον Κολομπίνο να είνα μόνος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά το πλασέ που έκανε  πέρασε άουτ.

Πρώτη τελική στο 84′

Ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ που σημείωσε κλείστηκε πίσω και έκανε την πρώτη του τελική στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καμπετσή στο 84΄. Έπειτα από ωραία σέντρα του Χατζηγιοβάνη ο Έλληνας επιθετικός έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μπάγιτς μπλόκαρε.

Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Καμπετσής δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει τη νίκη, αφού μπήκε στην περιοχή, έκανε την μπαλιά με τον Μπουζούκη να πλασάρει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κολομπίνο έκανε το σουτ, αλλά ο Διούδης ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος (60′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης, Αϊτόρ (78′ Μπουζούκης), Καρλίτος (78′ Καμπετσής).

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Μιχαήλ, Τσόσιτς, Σπαρβ, Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς (60′ Τρούγιτς), Ζίζιτς (60′ Μπέρτος), Κολομπίνο, Νικολιάς, Πινακάς,Ντουρμισάι.

 

https://sputniknews.gr/

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks