-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δήμος Νεστορίου : Παλεύει με τα χιόνια στους δρόμους των ορεινών χωριών ( φωτογραφίες βίντεο )

Δήμος Νεστορίου : Παλεύει με τα χιόνια στους δρόμους των ορεινών χωριών ( φωτογραφίες βίντεο )

Η κακοκαιρία «Λέανδρος» χτυπά από τα ξημερώματα του Σαββάτου και τον ορεινό δήμο Νεστορίου  με  πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ το χιόνι  έχει κάνει την εμφάνισή του   σε όλα τα χωριά του δήμου

Επί ποδός σε 24ωρη βάση βρίσκεται ο μηχανισμός του δήμου  για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, που συνοδεύεται από χιόνι και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Στην μάχη του χιονιού ρίχτηκαν και οι δυο αντιδήμαρχοι  Γιάννα Νταούτη και  Κώστας Λέκκος και μάλιστα  από πολύ  πρωί βρίσκονται  στους  δρόμους με την παρότρυνση του δημάρχου  Χρήστου Γκοσλιόπουλου  και συντονίζουν την όλη κατάσταση για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και την αποφυγή  δυσάρεστων καταστάσεων .

 

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται στους δρόμους ενώ μέχρι αυτή την ώρα σύμφωνα με τους αντιδημάρχους   δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

 

«Δύσκολη η σημερινή μέρα λόγω της κακοκαιρίας “Λέανδρος” γιατί  σαν ορεινός δήμος έχουμε και τα περισσότερα φαινόμενα .Ήδη έχουμε πολύ ψυχρές αέριες μάζες στην περιοχή μας,πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ειδικά στα χωριά που είναι κοντά στον Γράμμο “” δηλώνει Ο αντιδήμαρχος Νεστορίου  κ Λέκκος “

Όπως επισημαίνει  η αντιδήμαρχος  κ Νταούτη “ο Δήμος Νεστορίου  από πολύ νωρίς είναι έτοιμος,  ενώ ολα τα μηχανήματα , με το προσωπικό είναι έξω και  γίνεται ρίψη αλατιού. Η επέλαση του «Λέανδρου» μέχρι στιγμής είναι αντιμετωπισιμη  και δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα, ενώ οι δρόμοι σε όλο το οδικό δίκτυο  είναι απόλυτα προσβάσιμοι”.

Δώρα Κωτσοπούλου

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks