-
Αρχική > kastoria365 > Mαρία Αντωνίου : Στην  ενδιαφέρουσα κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και της Διεπιστημονικής Ερευνητικής Ομάδας του Α.Π.Θ.

Mαρία Αντωνίου : Στην  ενδιαφέρουσα κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και της Διεπιστημονικής Ερευνητικής Ομάδας του Α.Π.Θ.

Με πολλή χαρά συμμετείχα στην κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και της Διεπιστημονικής Ερευνητικής Ομάδας του Α.Π.Θ.
Θέλω πρωτίστως να συγχαρώ τους δύο φορείς για τη συνεργασία που έχουν ξεκινήσει. Τέτοιες συνέργειες συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.
👉Στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησής μας είναι :
✔️η στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας
✔️η χρηματοδότηση της έρευνας και της καινοτομίας
✔️η προώθηση των νέων τεχνολογιών
Σε αυτή την κατεύθυνση εξασφαλίζουμε ευρωπαϊκούς πόρους και κάνουμε χρήση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, που στηρίζουν την καινοτόμα και εξωστρεφή επιχειρηματικότητα.
Ειδική αναφορά κάναμε και στις δυσκολίες που βιώνει ο επιχειρηματικός κόσμος εξαιτίας της πανδημίας.
✅Από την πρώτη στιγμή ως Κυβέρνηση προχωρήσαμε σε γενναίες παρεμβάσεις για στήριξη της επιχειρηματικότητας, με χρηματοδοτήσεις και μείωση της φορολογίας.
Στόχος μας να κρατηθεί όρθια η πραγματική οικονομία και η απασχόληση.
Παράλληλα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται μεγάλα και σημαντικά αναπτυξιακά έργα, που έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Βόρεια Ελλάδα.
Maria Antoniou

 

Top
Enable Notifications OK No thanks