-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στο Μαμάτσειο 58χρονος από Γρεβενά – Αναζητούν κρεβάτι σε ΜΕΘ της Βορείου Ελλάδας – Νοσηλεύεται στη ΜΑΦ

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στο Μαμάτσειο 58χρονος από Γρεβενά – Αναζητούν κρεβάτι σε ΜΕΘ της Βορείου Ελλάδας – Νοσηλεύεται στη ΜΑΦ

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό έχει μεταφερθεί εδώ και λίγες ώρες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης 58χρονος από τα Γρεβενά, ο οποίος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι διοικήσεις στα δυο νοσοκομεία, σε συνεργασία με γιατρούς και ΕΚΑΒ αναζητούν κρεβάτι σε ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης ή άλλου νοσοκομείου, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή (ώρα 21:00) αυτό είναι αδύνατο και ο ασθενής νοσηλεύεται στη ΜΑΦ του Μαμάτσειου!

Ασφαλώς, αποδεικνύεται πως υπάρχει ουσιαστικός λόγος λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, η διοίκηση και το ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό του οποίου, de facto, λειτουργούν άτυπα, πλέον, ΜΕΘ, ώστε να καλύψουν τις άμεσες δραματικές ανάγκες ασθενών με covid-19, επιστρατεύοντας όποιες “δυνάμεις” μπορούν, σε βάρος και άλλων τμημάτων του νοσοκομείου.

Πηγή: https://kozanimedia.gr/archives/531174

 

Top
Enable Notifications OK No thanks