-
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός: Χιόνια ακόμη και σε νησιά, βροχές, καταιγίδες – Σε εξέλιξη η κακοκαιρία

Καιρός: Χιόνια ακόμη και σε νησιά, βροχές, καταιγίδες – Σε εξέλιξη η κακοκαιρία

Σήμερα και αύριο, νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα, με βροχές, καταιγίδες και χιόνια ακόμη και σε νησιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο κύμα κακοκαιρίας, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται από σήμερα το πρωί, κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού κατά το διήμερο Τρίτης και Τετάρτης είναι οι χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου αρχικά της Βόρειας Ελλάδας (ακόμη και σε πεδινά τμήματα της Θράκης, κυρίως στον Έβρο), οι ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των δέκα έως 12 βαθμών μέσα σε μόνο οκτώ έως 12 ώρες και οι θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, απόψε αναμένονται χιονοπτώσεις σε χαμηλό υψόμετρο στα κεντρικά και βόρεια της χώρας, αλλά και σε νησιά του Βορείου Αιγαίου. Υπάρχει επίσης πιθανότητα για περιοδικές χιονοπτώσεις σε περιοχές της Στερεάς και της Δυτικής Πελοποννήσου με χαμηλό υψόμετρο.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες που πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

εθνος

Top
Enable Notifications OK No thanks