-
Αρχική > Απόψεις > Οι προσπάθειες ανταμείβοντα騨οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ

Οι προσπάθειες ανταμείβοντα騨οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ

Η Διεθνής Θερινή Ακαδημία Θεσσαλονίκης (Τhessaloniki International Media Summer Academy) είναι μια πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας Αν. Καθηγητή κ. Νίκου Παναγιώτου, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Διοργανώνεται από το 2016 με την Έδρα Jean Monnet για τη Δημόσια Διπλωματία το Παγκόσμιο Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας στην Ψηφιακή Επικοινωνία με συμμετέχοντες εταίρους την Ακαδημία της Deutsche Welle (DW Academie), το Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ Κροατία, το Πανεπιστήμιο Novi-Sad της Σερβίας, το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου,  το CenterforMediaandInformationLiteracy του Πανεπιστημίου Temple των Η.Π.Α, το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Xi’an Jiaotong-Liverpool University, to AD&PRLab του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημιου, το HallymUnivesity Κορέα, και τον οργανισμό Proof: MediaforSocialJustice.

Ειχα τη δυνατότητα το 2020 να το παρακολουθήσω και ήταν μια μοναδική εμπειρία, με ομιλητές και συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Συζητήθηκαν οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ ερευνητές, δημοσιογράφοι και καθηγητές παρουσίασαν τις νέες τάσεις.

Ενα Μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή Δημοσιογραφίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου  και συμπολίτη μας Αν. Καθηγητή κ. Νίκου Παναγιώτου,  για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του στο πρόσωπο μου  διότι  ως δημοσιογράφος πήρα πολύτιμα εφόδια που είχαν  άμεσο αντίκτυπο στη δουλειά μου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks