-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Ιωάννα Νταούτη Αντιδήμαρχος : Από την αρχή της θητείας μας, οι βασικοί μας στόχοι ήταν να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο  Νεστορίου ( Εφημεριδα Ν.Κ. Δώρα Κωτσοπούλου )

Ιωάννα Νταούτη Αντιδήμαρχος : Από την αρχή της θητείας μας, οι βασικοί μας στόχοι ήταν να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο  Νεστορίου ( Εφημεριδα Ν.Κ. Δώρα Κωτσοπούλου )

Να τον κάνουμε πιο αποτελεσματικό για τους δημότες μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα της  ζωής τους με δράσεις, πρωτοβουλίες και έργα και να προετοιμαστούμε για την αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. 

Συνέντευξη  :

Για  τους στόχους της  αλλά και για τις ευθύνες  των αρμοδιοτήτων   που της ανέθεσε ο δήμαρχος Νεστορίου  κ Χρήστος Γκοσλιόπουλος αλλά  και  το μεράκι και την διάθεση της  να  εργαστεί  συστηματικά και μεθοδικά αλλά και συλλογικά με τους άλλους αντιδημάρχους, χωρίς να υπολογίζει  χρόνο και κόπο, προκειμένου να φέρουν  το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο  Δήμο Νεστορίου  όσο για τους δημότες μας η αντιδήμαρχος οικονομικών  κ Ιωάννα Νταούτη.

Οι  βασικές αρμοδιότητες που σας  ανάθεσε ο δήμαρχος κ Χρήστος Γκοσλιόπουλος και πως σκέπτεστε να εργαστείτε για αυτές ;

Ο δήμαρχος Νεστορίου κ Χρήστος Γκοσλιόπουλος  από την πρώτη στιγμή εμπιστεύθηκε νέους ανθρώπους στην διοίκηση του Δήμου. Σε ότι έχει να κάνει με μένα προσωπικά, ο δήμαρχος με εμπιστεύθηκε από την αρχή της θητείας μας, με κράτησε για 2η χρονιά στην διοίκηση του Δήμου και γι αυτό τον ευχαριστώ πολύ και δεσμεύομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μου και να τιμήσω την εμπιστοσύνη του.

Απο την αρχή της θητείας μας, οι βασικοί μας στόχοι ήταν να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο να τον κάνουμε πιο αποτελεσματικό για τους δημότες μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα της  ζωής τους με δράσεις, πρωτοβουλίες και έργα και να προετοιμαστούμε για την αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Η δική μου παρουσία από την αρχή σχετίστηκε με την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και την διαχείριση της πανδημίας.

Την 2η χρονια της θητείας μου ως αντιδημαρχου οι αρμοδιότητες που μου ανατέθηκαν από τον δήμαρχο έχουν σχέση με:

Την συνέχιση της παρακολούθησης της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου και την εξυγίανση της δημοτικής επιχείρησης με σκοπό να τελειώσουμε οριστικά με τα ελλείμματα.

Την αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες που έχουν περισσότερη ανάγκη την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Την προετοιμασία ενός ολοκληρωμένο σχεδίου για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας, που θα στηρίζεται στην δημιουργία υποδομών αλλά και στην οργάνωση εκδηλώσεων που θα βοηθήσουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Για την επιτυχία των στόχων αλλά και για την  ανταπόκριση στις ευθύνες των αρμοδιοτήτων μου έχω σκοπό να εργαστώ συστηματικά και μεθοδικά αλλα και συλλογικά με τους άλλους αντιδημάρχους, χωρίς να υπολογίζω χρόνο και κόπο, προκειμένου να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Δήμο και τους δημότες μας.

 

Ποιες είναι οι προτεραιότητες της αντιδημαρχίας σας και ποιους συλλογικά στόχους βάζετε για το 20121;

Οι προτεραιότητες της αντιδημαρχιας μου σύμφωνα πάντα με τις κατευθύνσεις του δημάρχου συνοψίζονται:

Στην σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού και στον έλεγχο της υλοποίησης του, ώστε οι δαπάνες να κατανέμονται δίκαια σε όλες τις δημοτικές ενότητες και να αντιμετωπιζονται άμεσα τα προβλήματα των πολιτών.

Στην λειτουργική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοι στην αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων των δημοτών.

Στην αξιοποίηση προγραμμάτων όπως το intereg για την δημιουργία υποδομών που θα προσελκύσουν και θα αυξήσουν την επισκεψιμοτητα στον δήμο μας καθώς και την προετοιμασία για την διοργάνωση ενός νέου φεστιβάλ εκδηλώσεων που θα απλώνεται χρονικά σε ολο το καλοκαίρι, τοπικά σε διάφορους οικισμούς και περιοχές, το οποίο θα ενσωματώνει και το river party με νέα μορφή με στόχο να αξιοποιηθεί τουριστικά ο δήμος μας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ποιο είναι το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των αντιδημάρχων του δήμου Νεστορίου;

Ο δημος Νεστορίου έχει αυτή τη στιγμή βάση νόμου 3 έμμισθους και 1 άμισθο αντιδήμαρχο. Ο κάθε αντιδήμαρχος έχει τις αρμοδιότητες του και όλοι μαζί αποτελούμε μια ομάδα εργασίας με έναν κοινό σκοπό. Για τον λόγο αυτό η σχέση μας είναι άψογη και η συνεργασία μας άριστη, όλοι μαζί δουλεύοντας συλλογικά αγωνιζόμαστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να βοηθήσουμε τον Δήμο και τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν.

Το μήνυμα θέλετε να στείλετε στους δημότες σας με αφορμή την νέα χρονιά;

Το μήνυμα που θέλω να στείλω προς τους δημότες είναι ότι, όπως έπραξα την 1η χρονιά θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια και θα κάνω ότι είναι ανθρωπινως δυνατόν ώστε να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου, να υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Δήμο και τους δημότες.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks