-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ολυμπία Τελιγιορίδου : Περιφέρεια και κυβέρνηση να ενισχύσουν άμεσα και χωρίς αποκλεισμούς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ολυμπία Τελιγιορίδου : Περιφέρεια και κυβέρνηση να ενισχύσουν άμεσα και χωρίς αποκλεισμούς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

Φρούδες αποδείχθηκαν οι υποσχέσεις της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την συντριπτική πλειοψηφία των πληττόμενων επιχειρήσεων.

Ενώ υποσχόταν  πως τα κριτήρια του προγράμματος  ρευστότητας θα καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως οι περισσότερεςμικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανεμπορίου και εστίασης, που έμειναν κλειστές με κυβερνητική εντολή,  αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα.

Η κυβέρνηση και η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας οφείλουν άμεσα να αποκαταστήσουν την αδικία. Έχουν την δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να στηρίξουν αυτούς που πλήττονται περισσότερο.Η παρατεταμένη κρίση απειλεί τη βιωσιμότητα των μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες πρέπει να ενισχυθούν άμεσα και χωρίς αποκλεισμούς για να διατηρηθούν όρθιες.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks