-
Αρχική > Διεθνή > H διαδικτυακή δημοπρασία της Saga Furs από 3 έως10 Μαρτίου σας περιμένει

H διαδικτυακή δημοπρασία της Saga Furs από 3 έως10 Μαρτίου σας περιμένει

Το σημαντικό γεγονός της σεζόν, η δημοπρασία Μαρτίου της SagaFurs, θα διεξαχθεί onlineμεταξύ 3-10 Μαρτίου. Η ασφάλεια και η υγεία των πελατών, του προσωπικού μας και της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι κορυφαία

προτεραιότητά μας, την οποία δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο από καμία άποψη. Αυτή τη φορά θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους αγοραστές τη δυνατότητα να επιθεωρήσουν δια ζώσης τα γουνοδέρματααπό 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου, εφαρμόζοντας αυστηρούς υγειονομικούς κανονισμούς.

 

Η δημοπρασία του Μαρτίου θα διεξαχθεί στα πλαίσια τωνσημαντικών επιπτώσεων του Covid-19, οι οποίες επηρέασαν ιδιαίτερα την αγορά μας πέρυσι. Εκτός από τις επιπτώσεις της πανδημίας, οι πρόσφατες εξελίξεις σε βασικές παραγωγικές περιοχέςμινκθα οδηγήσουν σε δραστική μείωση της παραγωγής τους. Επομένως, προβλέπουμε ότι κυρίως τα μεταλλαγμένα μινκ θα είναι σεέλλειψη στις επόμενες δημοπρασίες. Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι ο κρύος χειμερινός καιρός συνέβαλε στη μείωση του αποθέματος σε διάφορους τύπους γούνας. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα γεγονότα, έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε να ενισχυθούν οι τιμές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Anni σε περίπτωση που θέλετε να επιθεωρήσετε δια ζώσης τα γουνοδέρματα: anni.lensu@sagafurs.com

Κοιτάξτε την μεγάλη προσφορά και τονJin

Η προσφορά των μινκ θα αποτελείται από 2.600.000 γουνοδέρματα προερχόμενα από Ευρώπη και Βόρειο Αμερική. Αυτά θα περιλαμβάνουν Black, Mahogany και Brown, καθώς και μια μεγάλη  κολεξιόν μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένωνWhite, Silverblue, Pearl, Palomino και διάφορα crosses.

Η προσφορά των αλεπούδων συνιστάτε από 610.000 γουνοδέρματα, εκ των οποίων 450.000 θα είναι BlueκαιBlueShadow. Επιπρόσθετα, θα προσφερθούν Finnraccoon, Karakulκαι ΕκτρεφόμεναSable.

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks