-
Αρχική > Απόψεις > ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ …

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ …

To Kastoria365 .gr αποτελεί τόπο συνάντησης και έκφρασης διαφορετικών απόψεων, στάσεων, εκτιμήσεων και αντιλήψεων ενώ ταυτόχρονα είναι ανοιχτό και προσβάσιμο στον/στην οποιαδήποτε επιθυμεί, ενυπόγραφα, να διατυπώσει της απόψεις του/της μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Η διατύπωση συγκεκριμένων γεγονότων και προβλημάτων της περιοχής μας, καθώς και η έκφραση ανησυχιών από πολίτες που υπεύθυνα και ενυπόγραφα διατυπώνουν τις απόψεις τους είναι σίγουρο ότι τυγχάνουν διαφορετικής υποδοχής και κριτικής από τον καθένα μας.

Θα παρακαλούσαμε ωστόσο, σαν Kastoria365 , οι όποιες διαφορετικές απόψεις, προσεγγίσεις και εκτιμήσεις να κινούνται σε κόσμια πλαίσια και να συνοδεύονται με την δέουσα επιχειρηματολογία και χωρίς προσωπικές επιθέσεις και βρισιές. Έχοντας σαν πάγιο σκεπτικό ότι ο στρουθοκαλισμός δεν βοήθησε ποτέ τον τόπο μας, το Kastoria365 προσεγγίζει και αναδεικνύει κάθε ανησυχία και πιθανό κίνδυνο για την περιοχή μας, ενώ προβάλει και κάθε ευκαιρία και πράξη προόδου και ανάπτυξης της Καστοριάς μας.

Αναμένουμε λοιπόν την αρθογραφία από όποιον το επιθυμεί, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με τις διατυπωμένες απόψεις, να την φιλοξενήσουμε στην ιστοσελίδα μας και μέσα από ένα ουσιαστικό διάλογο και μια γόνιμη αντιπαράθεση ιδεών και σκέψεων να βοηθήσουμε τον τόπο μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την πληθώρα των σχολίων, που για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνει την αναγνωρισιμότητα του site μας

 

H ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Top
Enable Notifications OK No thanks