-
Αρχική > Δ. Μακεδονία >  Γ. Κασαπίδης: “H Περιφέρεια Δ. Μ. έχει, αυτή τη στιγμή, 329 ενεργά κρούσματα εκ των οποίων τα 229 στην Π.Ε. Κοζάνης, τα 51 στην Π.Ε. Καστοριάς, τα 37 στην Π.Ε. Γρεβενών & τα 12 στην Π.Ε. Φλώρινας(Bίντεο)

 Γ. Κασαπίδης: “H Περιφέρεια Δ. Μ. έχει, αυτή τη στιγμή, 329 ενεργά κρούσματα εκ των οποίων τα 229 στην Π.Ε. Κοζάνης, τα 51 στην Π.Ε. Καστοριάς, τα 37 στην Π.Ε. Γρεβενών & τα 12 στην Π.Ε. Φλώρινας(Bίντεο)

 Ο καθηγητηςο κΤσιωδρας ανεφερε ότι χρειάζεται επαγρύπνηση στις Π.Ε. Κοζάνης, Καστοριάς & Γρεβενών. Είναι ακόμη στο όριο του πορτοκαλί συναγερμού – Η Περιφέρειά μας (σε Κοζάνη, Γρεβενά & Καστοριά) βρίσκεται στα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμών μεταξύ όλων των Π.Ε. στην Πατρίδα μας – Και στη γειτονική Αλβανία δύσκολη κατάσταση με την πανδημία”

 

Αναφερόμενος σε σύσκεψη που είχε, πριν από λίγη ώρα, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, μαζί με άλλους Περιφερειάρχες, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, σε σχέση με την εξέλιξη της Πανδημίας, ανέφερε μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: “Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας έχει, αυτή τη στιγμή, 329 ενεργά κρούσματα εκ των οποίων τα 229 στην Π.Ε. Κοζάνης, τα 51 στην Π.Ε. Καστοριάς, τα 37 στην Π.Ε. Γρεβενών & τα 12 στην Π.Ε. Φλώρινας. Ο καθηγητής κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι χρειάζεται επαγρύπνηση στις Π.Ε. Κοζάνης, Καστοριάς & Γρεβενών. Είναι ακόμη στο όριο του πορτοκαλί συναγερμού – Η Περιφέρειά μας (σε Κοζάνη, Γρεβενά & Καστοριά) βρίσκεται στα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμών μεταξύ όλων των Π.Ε. στην Πατρίδα μας – Και στη γειτονική Αλβανία δύσκολη κατάσταση με την πανδημία” 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks