-
Αρχική > Τοπικά νέα > Κορονοϊός Καστοριά  : Χρειάζονται μέτρα ασφαλείας για να μην ζήσουμε παλιές εποχές του φονικού ιού

Κορονοϊός Καστοριά  : Χρειάζονται μέτρα ασφαλείας για να μην ζήσουμε παλιές εποχές του φονικού ιού

Στο  μάτι του κυκλώνα βρίσκεται αυτό τον καιρό  η Καστοριά  καθώς βρίσκεται ξανά  στο δυσάρεστο  κάδρο  της πανδημίας  η οποία χτυπάει ανελέητα  και  την περιοχή μας.

Tα 26   νέα κρούσματα που  ανακοινώθηκαν  από αρχής της εβδομάδας  για την περιοχή μας , μας αναδεικνύουν το γεγονός ότι το  μόνο που δεν χρειάζεται  η περιοχή μας είναι  ο εφησυχασμός.

Κουρασμένοι και ανήσυχοι  είμαστε όλοι μας, από  τα δεινά που αντιμετώπισε  ο τόπος μας  λόγω  πανδημίας η οποία έχει διασπείρει τον φόβο και την αγωνία  στην ακριτική μας περιοχή η οποία έκανε αγώνα επιβιώσεις  καθότι έζησε την πανδημία από την αρχή της πορεία της με μια σειρά θανάτων.

Πέρα από την εικόνα σύγχυσης που δημιουργείται στην τοπική κοινωνία, το μπάχαλο αυτό με τα “τόσα” περίπου κρούσματα, , πάνω από όλα, σε μια κρίσιμη στιγμή όπως αυτή που βιώνουμε, χρειάζεται συστράτευση και ενότητα στον κοινό αγώνα ενάντια στην εξάπλωση του φονικού ιού.

Ας μην ξεχνάμε είμαστε στην μέση ενός δύσκολου αγώνα και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι  ο εφησυχασμός.

Οσοι είναι πραγματικά υπεύθυνοι εξ ημών όσοι έχουν επίγνωση των καταστάσεων οφείλουν να (ξανα) πάρουν μέτρα ασφαλείας.

Δώρα Κωτσοπούλου

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks