-
Αρχική > Ελλάδα > Μαρτυρία για την 65χρονη που πέθανε μισή ώρα μετά το εμβόλιο: «Είπε ότι αισθάνθηκε ζάλη»

Μαρτυρία για την 65χρονη που πέθανε μισή ώρα μετά το εμβόλιο: «Είπε ότι αισθάνθηκε ζάλη»

Ο Χρήστος Λιόσης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του θανάτου της 65χρονης στο Ίλιον μετά τον εμβολιασμό της, μιλά για το γεγονός

Συναγερμό προκάλεσε στις υγειονομικές Αρχές ο θάνατος μιας 65χρόνης γυναίκας, μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ιλιον, χθες το μεσημέρι. Το τραγικό συμβάν προκάλεσε έντονη ανησυχία και ερευνάται το κατά πόσο σχετίζεται με τον εμβολιασμό.

Ο Χρήστος Λιόσης που έχει κατάστημα δίπλα από το κέντρο Υγείας μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» για το συμβάν: «Καθόμουν έξω από το κατάστημα, είδα την κυρία, έκανε κάποια μέτρα κι έκατσε σε ένα παγκάκι πιο κάτω. Υστερα από 20 λεπτά περίπου βγήκαν από το κέντρο και την πήραν μέσα με ένα καροτσάκι. Υπήρξαν γείτονες που έσπευσαν να την βοηθήσουν και ειδοποίησαν το κέντρο Υγείας» είπε ο κ. Λιόσης.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Συναγερμός για θάνατο 65χρόνης μισή ώρα μετά το εμβόλιο στο Ίλιον

Ο αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε πως «η κυρία είπε στους γείτονες ότι αισθάνθηκε ζάλη» κι όταν άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της «οι γείτονες κάλεσαν το κέντρο υγείας». Ο κ. Λιόσης πρόσθεσε ότι μετά το τραγικό συμβάν συνεχίστηκαν κανονικά οι εμβολιασμοί.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη που οφείλεται ο ξαφνικός θάνατος της 65χρονης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ο ΕΟΦ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπου εκφράζονται ερωτηματικά για το κατά πόσο μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί το εμβόλιο να αποτελέσει αιτία θανάτου.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα για να ανακαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της.

ΕΘΝΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks