-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριά κορονοιός : Πέπλο προβληματισμού και αγωνίας λόγω των αυξημένων κρουσμάτων ( Πίνακες με τις ημερομηνίες Δώρα Κωτσοπούλου )

Καστοριά κορονοιός : Πέπλο προβληματισμού και αγωνίας λόγω των αυξημένων κρουσμάτων ( Πίνακες με τις ημερομηνίες Δώρα Κωτσοπούλου )

Συνεχίζει να παρουσιάζει η περιοχή μας  υψηλό αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων  και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα  να έχει δημιουργηθεί στην  ΠΕ Καστοριάς  ένα πέπλο προβληματισμού  και αγωνίας.

Οι τελευταίες καταμετρήσεις των κρουσμάτων στην περιοχή μας σύμφωνα με ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ παρουσιάζουν μια ανοδική επιδημιολογική τροχιά.

Βέβαια, με δεδομένο ότι  υπήρξε και σήμερα στην χώρα μας μεγάλος ο αριθμός  κρουσμάτων , μάλλον ο αριθμός των κρουσμάτων και στην περιοχή ήταν αναμενόμενος, με δεδομένο ότι από τις αρχές Μαρτίου υπάρχει σταθερά διψήφιος αριθμός κρουσμάτων και δεν παρατηρείται αποκλιμάκωση.

Τα νέα κρούσματα που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα στην ακριτική μας περιοχή προκαλούν  αναστάτωση.

Ας μην ξεχνάμε είμαστε στην μέση ενός δύσκολου αγώνα και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι  ο εφησυχασμός. ΚΑΙ η αρνηση της πραγματικότητας.

Top
Enable Notifications OK No thanks