-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δήμαρχος Καστοριάς : Συνέντευξη στην εφημερίδα Ν.Κ. και στην  Δώρα Κωτσοπούλου  : Παρ’ όλες τις δυσκολίες  προχωράμε μπροστά( Βίντεο) 

Δήμαρχος Καστοριάς : Συνέντευξη στην εφημερίδα Ν.Κ. και στην  Δώρα Κωτσοπούλου  : Παρ’ όλες τις δυσκολίες  προχωράμε μπροστά( Βίντεο) 

σύμφωνα με τις βασικές μας αρχές για “Αλήθεια – Νοικοκυροσύνη – Αξιοπιστία – Αποτελεσματικότητα”.Ο Δήμος Καστοριάς από την πρώτη κιόλας στιγμή στέκεται δίπλα σε όλους τους δημότες με όλες τις δομές του και τις υπηρεσίες του, ενώ πάρθηκαν, μεταξύ άλλων,  αποφάσεις για μειώσεις τελών σε επιχειρήσεις που ήταν υποχρεωτικά κλειστές. 

 Για τα θέματα που πρόεκυψαν το τελευταία διάστημα αλλά και σε μια σειρά προβλημάτων, που πρέπει να επιλυθούν, όπως η υπόθεση των υπαλλήλων των παιδικών σταθμών, το λατομείο , τα ολέθρια για όλους αποτελέσματα της πρωτόγνωρης και αναπάντεχης αυτής πανδημίας και πώς να τα αντιμετωπίσουμε καθώς η περιοχή μας μπήκε ξανά στο κόκκινο κάδρο λόγω των  πολλών κρουσμάτων,  αναφέρθηκε σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο Δήμαρχος κ Γιάννης Κορεντσίδης.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks