-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γιώργος Μαλέας : Η Καστοριά βρίσκεται στα πρόθυρα  Ανθρωπιστικής  Κρίσης( Ρεπορτάζ )

Γιώργος Μαλέας : Η Καστοριά βρίσκεται στα πρόθυρα  Ανθρωπιστικής  Κρίσης( Ρεπορτάζ )

 Σε πολύ δυσχερή θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η  Καστοριά   όσον αφορά την εύρεση εργασίας, λόγω της πανδημίας αλλά και της παρατεταμένης ανεργίας,  ένα δυσάρεστο ζήτημα  που απασχολεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων κυρίως των νέων της περιφέρειάς μας  οι οποίοι αναγκάζονται να φύγουν.
Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Αν και δεν χρειάζονται δείκτες και ποσοστά για να αποδείξουν ότι η αγορά εργασίας στην περιοχή μας  είναι… παγωμένη, ωστόσο τα επίσημα στοιχεία έρχονται να επιβεβαιώσουν μια πραγματικότητα, που με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα μπορεί να αναστραφεί!

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην ακριτική μας περιοχή ο Πρόεδρος εργατο -υπαλληλικού κέντρου Καστοριάς Γιώργος Μαλέας.

Ο κ.  Μαλέας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση και οι τοπικοί εκφραστές  της πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι  η Καστοριά βρίσκεται στα πρόθυρα  Ανθρωπιστικής  Κρίσης και επειγόντως  να ενεργοποιηθούν όλοι οι τοπικοί παράγοντες που ασκούν οποιαδήποτε μορφή εξουσίας.

Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο” επισήμανε  ο κ. Μαλέας.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks