-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Επιστημονικό συνέδριο στην  Φλώρινα 

Επιστημονικό συνέδριο στην  Φλώρινα 

Η Εταιρεία Μελετών Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας διοργανώνει, υπό την αιγίδα της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021, επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο: «Οι κοινωνικοί μετασχηματισμοί του 20ου αιώνα και η επίδρασή τους στη Δυτική Μακεδονία», στις 18-19 Σεπτέμβριου 2021, στη Φλώρινα.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, διδάκτορες, υποψήφιους διδάκτορες, καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, των οποίων τα επιστημονικά ενδιαφέροντα άπτονται των θεματικών του Συνεδρίου. Η παρακολούθηση του θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται. Στο τέλος, θα δοθούν σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Να σημειωθεί ότι, με το πέρας της διεξαγωγής του Συνεδρίου, η Εταιρεία θα εκδώσει επιστημονικό Τόμο Πρακτικών.

Σχετικά με την Υποβολή Περιλήψεων ισχύουν τα εξής:

Σημαντικές ημερομηνίες:

  • Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Περιλήψεων έως: 30/04/2021
  • Ημερομηνία Ενημέρωσης Αποδοχής ή Απόρριψης Περιλήψεων έως: 30/05/2021

Οι περιλήψεις των εργασιών υποβάλλονται στο email: emaefsynedrio@gmail.com

Στο email, οι υποψήφιοι εισηγητές να δηλώνουν: το τίτλο της εισήγησης, την περίληψη τους (500 λέξεις),τις λέξεις κλειδιά και την θεματική στην οποία εντάσσεται το θέμα τους, σύμφωνα με τους ίδιους.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

  1. Ιστορία: Κρίσεις, διεθνείς σχέσεις, γεωγραφικά όρια και σύνορα, ταυτότητες.
  2. Εκπαίδευση: Ενσωμάτωση προγράμματα σπουδών, αξιολόγηση, σχολικά εγχειρίδια, γλώσσα.
  3. Δίκαιο: Αναθεωρήσεις Συνταγμάτων, Δικαιοπραξίες, Αστικό Δίκαιο.
  4. Κοινωνία: Οικονομία, μετανάστευση, πολιτική, θρησκεία.
  5. Τέχνες και Πολιτισμός: Λαϊκή τέχνη, μουσεία – συλλογές, αρχιτεκτονική,αθλητισμός, διατροφή, μουσική – χορός, φωτογραφία, κινηματογράφος.

Ειδικότερα, τόσο για την υποβολή των περιλήψεων όσο και για την καλύτερη ενημέρωση σας, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (https://www.emaef.gr)και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεδρίου (https://www.emaef.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-2021) όπου δίνονται πληροφορίες σχετικά με την Επιστημονική επιτροπή, την Οργανωτική Επιτροπή και λοιπές ανακοινώσεις.

Η Εταιρεία Μελετών Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας θα σας ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ανακοινώσεις που αφορούν το συνέδριο.

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Top
Enable Notifications OK No thanks