-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ορειβατική ομάδα Καστοριάς : Εξόρμηση Κοτύλη-Τζαμί- κορυφογραμμή πάνω από τζιρνίλιστα ,Λειτσιουτέρι ( φωτογραφίες )

Ορειβατική ομάδα Καστοριάς : Εξόρμηση Κοτύλη-Τζαμί- κορυφογραμμή πάνω από τζιρνίλιστα ,Λειτσιουτέρι ( φωτογραφίες )

Ηλθε η σειρά μου να προτείνω διαδρομή για σήμερα. Βάζοντας λοιπόν στον εγκέφαλο τα δεδομένα ,έβγαζε παντού Κοτύλη. Βλέποντας και τον καιρό κόλλησε στο Κοτύλη-Τζαμί-Λειτουργιά.
Στην κορυφογραμμή πάνω από τζιρνίλιστα ,Λειτσιουτέρι. Οπότε μια διαδρομή που την έκανα πάντα μόνος μου στις χαρές και στις μαύρες μου, σήμερα πήγαμε όλοι μαζί .Την μοιράστηκα με με μεγάλη χαρά με τους συνοδοιπόρους. (τώρα πια να πάθω κάτι,(χτύπα ξύλο) και τους πω που είμαι μπορεί να με… βρουνο
(. Περάσαμε υπέροχα, ο καιρός ιδανικός, η διάθεση της παρέας καλή, ξεκολλήσαμε από το συνεχές στα γύρω από την πόλη βουνά.
Ελπίζω και εσείς ακολουθώντας τις αποστάσεις και τους κανόνες να περάσατε, να περάσετε και να περνάτε καλά. Γιατί μόνο όταν ένας άνθρωπος περνάει καλά δεν κάνε χοντρο…ίες. Χοντροβλακείες σε πλήρη ανάπτυξη.
Που πήγε το μυαλό σας; Γιατί τι νόημα έχει να βγαίνεις έξω με αγνώστους και να πλησιάζεις τον άλλο σε απόσταση αναπνοής; τι νόημα έχει να μην σκέφτεσαι το πρόβλημα και να μένεις σε κλειστό χώρο με πολλούς και
Top
Enable Notifications OK No thanks