-
Αρχική > Πολιτισμός > Μαρία Αντωνίου από το νοσοκομείο Καστοριάς : Το αίμα είναι  το πολυτιμότερο αγαθό ζωής και έχουμε χρέος  να το διαφυλάξουμε  ( φωτογραφίες βίντεο )

Μαρία Αντωνίου από το νοσοκομείο Καστοριάς : Το αίμα είναι  το πολυτιμότερο αγαθό ζωής και έχουμε χρέος  να το διαφυλάξουμε  ( φωτογραφίες βίντεο )

Σε  Μια εθελοντική κίνηση προσφοράς προς το νοσοκομείο Καστοριάς προέβη σήμερα η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κ Μαρία Αντωνίου.

Πρόκειται για έναν καταψύκτη πλάσματος για τις ανάγκες τις αιμοδοσίας του νοσοκομείου Καστοριάς δωρεά των αδελφών Χαίτογλου.

.

Αξίζει να αναφερθεί οτι ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών έστειλε επιστολή στους αδελφούς Χαίτογλου και με την στήριξή της κ. Αντωνίου έγινε πράξη και σήμερα παραδόθηκε παρουσία του διοικητή του νοσοκομείου κ Γρηγόρη Χάτσιου , του πρόεδρου των εθελοντών  Λευτέρη Ασλανίδη και των νοσηλευτών  στο νοσοκομείο Καστοριάς

”   Το αίμα είναι  το πολυτιμότερο αγαθό ζωής και έχουμε χρέος  να το διαφυλάξουμε “δήλωσε μεταξύ άλλων  στο βίντεο που ακολουθεί η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κ Μαρία Αντωνίου

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks