-
Αρχική > Τοπικά νέα > Τώρα : 1000 μερίδες φαγητό μοίρασε σήμερα το  Φιλόπτωχο ταμείο της Ι.Μητρόπολης Καστοριάς ( φωτογραφίες )

Τώρα : 1000 μερίδες φαγητό μοίρασε σήμερα το  Φιλόπτωχο ταμείο της Ι.Μητρόπολης Καστοριάς ( φωτογραφίες )

    Στο καταφύγιο αγάπης και ανθρωπιάς και συγκεκριμένα στην ιερά μητρόπολη Καστοριάς, θα προσφύγουν και τις φετινές γιορτές δεκάδες άπορες οικογένειες της πόλης μας, αναξιοπαθούντες, μοναχικοί συμπολίτες, περιθωριακοί και οικονομικοί μετανάστες.

. Συσσίτια, δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη και ρούχα, είναι τα «δώρα» που θα πάρουν οι πολίτες που αδυνατούν να στρώσουν μόνοι τους το πασχαλινό τραπέζι.

1000 μερίδες φαγητό μοίρασε σήμερα  σε Καστοριά και Αργος Ορεστικό το  Φιλόπτωχο  ταμείο της Ι.Μητρόπολης Καστοριάς

Από τη Μεγάλη τρίτη  ξεκίνησαν να διανέμονται 1800 περίπου δέματα με τρόφιμα και ρουχισμό σε έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, ενώ την ημέρα του Πάσχα, η ιερά μητρόπολη Καστοριάς παρέθεσε  σε εστιατόρια γεύμα σε χίλιους περίπου αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

«Προσπαθούμε αυτές τουλάχιστον τις ημέρες, όλοι οι άνθρωποι να έχουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό» δήλωσε , ο ταμίας του φιλόπτωχου ταμείου της ιεράς μητρόπολης Καστοριάς, πατέρας Ελευθέριος Σιτυλίδης , για να καταλήξει, ότι «θα πρέπει όλοι μαζί, Εκκλησία και φορείς, να είμαστε ενωμένοι, όπως μας έχει διδάξει ο Χριστός για να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Όπου βλέπουμε πως υπάρχει ανάγκη, καλό είναι να τρέξουμε να βοηθήσουμε, για να έρθει η Ανάσταση του Κυρίου μας σε όλα τα σπίτια των συμπολιτών μας».

Top
Enable Notifications OK No thanks