-
Αρχική > Τοπικά νέα > Mε μουσική και πανό η απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας Καστοριάς (φωτογραφίες βίντεο )

Mε μουσική και πανό η απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας Καστοριάς (φωτογραφίες βίντεο )

Το πρωί της Πέμπτης 6 Μαΐου, έλαβε χώρα απέναντι από τη Νομαρχία  η απεργιακή κινητοποίηση για την Εργατική Πρωτομαγιά  που διοργάνωσε  το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας Καστοριάς .

Για την ημέρα και τους αγώνες των εργατών μίλησε η πρόεδρος του σωματείου κ. Γεωργία Ζέγα. Ακολούθησε συναυλία με τραγούδια για την εργατιά και την Πρωτομαγιά.

Πολίτες κάθε ηλικίας και τα σωματεία μέλη των Εργατοτεχνιτών Γούνας Καστοριάς, , συγκεντρώθηκαν στην πλατεία για την απεργιακή κινητοποίηση.

«Η 1η Μάη είναι η μέρα-σύμβολο στον αγώνα των εργατών όλου του κόσμου για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Είναι μέρα που τιμάμε  τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος στην ασίγαστη πάλη με το κεφάλαιο

. Είναι εμβληματική μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη ανανεώνει την απόφαση της για να συνεχίσει αυτόν τον ηρωικό αγώνα ως τη νίκη», δήλωσε η . Γεωργία Ζέγα.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks