-
Αρχική > Απόψεις > Αργος Ορεστικό -Rally Greece Offroad. Π.Κεπατσόγλου Λ. Αυγενάκης και τα παραλειπόμενα

Αργος Ορεστικό -Rally Greece Offroad. Π.Κεπατσόγλου Λ. Αυγενάκης και τα παραλειπόμενα

Παλιές ημέρες  πανηγυριού θύμιζε το  Άργος Ορεστικό το  τετραήμερο  3 εως 6 Ιουνίου στην  διεξαγωγή  του 8ου διεθνή αγώνα αυτοκινήτων Rally Greece Offroad .Με περισσότερες από 50 συμμετοχές από Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ισραήλ, Τουρκία, Βουλγαρία, Κύπρο αλλά και Ελλάδα,  η Καστοριά έγινε  το επίκεντρο όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της διεθνούς «offroad» σκηνής.

Πρέπει εδώ να ομολογήσουμε ότι ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού  Παναγιώτης Καπαπτσόγλου πραγματοποίησε μια επιτυχημένη από κάθε άποψη αθλητική εκδήλωση με συντονισμό  και προγραμματισμό ο δήμος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό απέδειξε ότι εδώ υπάρχουν τεράστιες  δυνατότητες και δυναμικότητα σε μια εκδήλωση μεγάλου βεληνεκούς. Ο αγώνας, μάλιστα, θα αξιολογηθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ως «Υποψήφιος για το FIA European Baja Cup».

Ο ερχομός του Λευτέρη Αυγενάκη  μπορεί να πρόσθεσε βαρύτητα και κύρος  στην αθλητική αυτή  εκδήλωση ωστόσο  δεν έλειψαν οι παρεξηγήσεις και και οι απογοητεύσεις θεσμικών  φορέων για την απαξίωση τους.

Έγινε  ένα ανακάτεμα κομματικών προσώπων για τον μη καλό χειρισμό του προγράμματος του υφυπουργού ο ένας έριχνε το βάρος στον άλλον και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα  να αιωρείται ένα δυσάρεστο κλίμα.

. Όλοι ήθελαν να εξιλεωθούν επικοινωνώντας με τον θεσμικό για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους όμως κανένας δεν τις αναλάμβανε.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες πρόκειται το επόμενο διάστημα να ενημερωθεί και ο πρωθυπουργός για τα τεκταινόμενα.

Σε εκείνο που πρέπει να σταθούμε και να το επισημάνουμε ξανά είναι το ότι ας προσέξουν μερικοί που οργανώνουν τα προγράμματα ότι όλα πετυχαίνουν με σύμπνοια, με ομόνοια με σύμπλευση  απόψεων και στάσεων μεταξύ των ανθρώπων  που τους ενώνουν κοινοί δεσμοί ή επιδιώξεις όπως είναι η ανάπτυξη και η αναβάθμιση της Καστοριάς μας.

Ας  αφήσουν στην άκρη το εγώ τους και ας κοιτάξουν  το εμείς για το γενικό καλό.

Στη Καστοριά  μας δεν περισσεύει κανείς.

Ο παρατηρητής

 

Top
Enable Notifications OK No thanks