-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΟΝΝΕΔ Καστοριάς :Διοργάνωσε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ανάπτυξη Ειδικών-Εναλλακτικών Ανάπτυξη Ειδικών-Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού σε ορεινές περιοχές και Νεανική Επιχειρηματικότητα( Βίντεο )

ΟΝΝΕΔ Καστοριάς :Διοργάνωσε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ανάπτυξη Ειδικών-Εναλλακτικών Ανάπτυξη Ειδικών-Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού σε ορεινές περιοχές και Νεανική Επιχειρηματικότητα( Βίντεο )

 Στις 8 Ιουνίου η ΟΝΝΕΔ Καστοριάς διοργάνωσε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ανάπτυξη Ειδικών-Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού σε ορεινές περιοχές και Νεανική Επιχειρηματικότητα» και ομιλητές την Υφυπουργό Τουρισμού αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη και τον Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Από τις ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες αναπτύχθηκαν με πληρότητα και τα δύο θέματα. Ενώ από πλευράς ΟΝΝΕΔ Καστοριάς έγινε μια σύντομη αλλά περιεκτική παρουσίαση με θέμα την σημερινή κατάσταση του Τουρισμού στη ΠΔΜ και την Καστοριά όπως και κάποιες ειδικότερες προτάσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Top
Enable Notifications OK No thanks