-
Αρχική > Ελλάδα > ΔΕΔΔΗΕ: Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις για 100 προσλήψεις αορίστου χρόνου

ΔΕΔΔΗΕ: Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις για 100 προσλήψεις αορίστου χρόνου

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 18 Ιουνίου και ώρα 14:00 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στο πλαίσιο της προκήρυξης 100 θέσεων εργασίας στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατό, συνολικά, θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στη Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου, στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Φθιώτιδας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν εντός της οριζόμενης, στην προκήρυξη, προθεσμίας (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ΄) σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων και των κριτηρίων, που λαμβάνονται υπόψη βάσει της αιτήσεώς τους για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητάς τους στους πίνακες κατάταξης.

Ειδικότερα θα πρέπει να υποβάλλουν:

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης.

Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά µε τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα και τα κριτήρια που επικαλούνται οι υποψήφιοι µε την αίτηση συμμετοχής τους.

Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν, τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων τους που δηλώνουν µε την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία και που λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή τους στους οικείους πίνακες, διαγράφονται από αυτούς.

Υποψήφιος ο οποίος δεν υποβάλει στον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία.

Τονίζεται ιδιαιτέρως, ότι τα προσόντα και τα κριτήρια που αναγράφονται από τον υποψήφιο στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής του, πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Από το περιεχόμενο των αποδεικτικών εγγράφων ή βεβαιώσεων πρέπει να προκύπτει ότι το συγκεκριμένο προσόν ή κριτήριο υπήρχε κατά την ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών ή/και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται µόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Ο υποψήφιος υποβάλει τα δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα, σύμφωνα µε τα οριζόμενα στο παρόν ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’, στην παρ. 6 αυτού «ΤΙΤΛΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ».

ερτ

Top
Enable Notifications OK No thanks