-
Αρχική > Πολιτισμός > «Τα μεγάλα τραγούδια» Συναυλία με τον διακεκριμένο Τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο

«Τα μεγάλα τραγούδια» Συναυλία με τον διακεκριμένο Τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού και ο Μορφωτικός Σύλλογος «Η Ορεστίς», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της πολιούχου της πόλης Αγίας Παρασκευής, διοργανώνουν συναυλία με τον διακεκριμένο Τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο.

Η συναυλία με τίτλο «Τα μεγάλα τραγούδια» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:15, στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους Ορεστικού.

Έχοντας την εμπειρία εμφανίσεων σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους, (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Εθνική Λυρική Σκηνή κ.α.), ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μας ταξιδεύει και μας μαγεύει με το σπάνιο ηχόχρωμα, το πάθος, την εσωτερικότητα και τη λαμπερή παρουσία του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα καλύτερα κλασικά, αγαπημένα τραγούδια όλων των δεκαετιών, ελληνικά και ξένα. Από τους θρυλικούς Frank Sinatra,  Presley, Eros Ramazzoti, Porter, Marolo, Piovani, μέχρι τους ανεπανάληπτους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Γιώργο Μουζάκη, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Σταμάτη Σπανουδάκη, κ. α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Top
Enable Notifications OK No thanks