-
Αρχική > Τοπικά νέα > Άργος Ορεστικό: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το πανηγύρι, αλλά…

Άργος Ορεστικό: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το πανηγύρι, αλλά…

Εξελίξεις σχετικά με την φημισμένη μεγάλη εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού, αφού τα συνεργεία του δήμου έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν το στήσιμο.
Όπως φαίνεται ο Δήμος Άργους Ορεστικού, προχώρησε στην απόφαση να στηθεί η εμποροπανήγυρη, η οποία διεξάγεται την εβδομάδα της τελευταίας Κυριακής του Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι φέτος οι ημερομηνίες είναι από 22 εως 28 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, αν και το στήσιμο ξεκίνησε, μιας και απαιτείται πολύ χρόνος προκειμένου να γίνουν όλες οι εργασίες κατασκευής του, δεν είναι βέβαιο και το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, οι τελικές αποφάσεις για την διεξαγωγή ή όχι της εμποροπανήγυρης θα παρθούν προς τον Σεπτέμβριο και ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί σχετικά με την πανδημία της Covid-19. Πάντως το γεγονός ότι οι εργασίες κατασκευής ξεκίνησαν νωρίτερα απο ποτέ, φανερώνουν την ισχυρή θέληση του δήμου για την διεξαγωγή του.
Αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Δήμο Άργους Ορεστικού, που αποδεδειγμένα χειρίζεται με υπευθυνότητα όλες τις καταστάσεις και το ίδιο θα πράξει σχετικά και με την εμποροπανήγυρη.
ditikostipos.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks