-
Αρχική > Απόψεις > Αντιεμβολιαστές : Γραφικοί, επικίνδυνοι αλλά και πολιτικά αναδυόμενοι Του Λεωνίδα Εκιντζόγλου

Αντιεμβολιαστές : Γραφικοί, επικίνδυνοι αλλά και πολιτικά αναδυόμενοι Του Λεωνίδα Εκιντζόγλου

  • Οι έλληνες αντι-εβολιαστές έχουν αρχίσει να γίνονται γραφικοί και η φήμη τους έχει αρχίσει πλέον να ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας. Το έγκυρο ευρωπαικό κανάλι ειδήσεων politico.eu κάνει ειδική μνεία της τελευταίας διεκδίκησης των αρνητών η οποία καταγράφηκε ως παγκοσμίως πρωτότυπη. Πρόκειται για την άρνηση τους όχι μόνον να διασωληνωθούν, όταν φτάσουν και ξεπεράσουν τα όρια πνευμονικής ανοχής, αλλά για την νεώτερη άρνησης τους, να μη δέχονται πλέον μεταγγίσεις αίματος σε περιπτώσεις άλλου τύπου χειρουργείων από δότες που έχουν κάνει ένα ή δύο εμβόλια. Αφού αυτό το αίμα, τελείως αυθαίρετα και εξω-επιστημονικά, το κατηγοριοποιούν ως ‘μολυσμένο’…

. • Η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πάτρας κ. Αννα Μαστοράκου, αφού καταθέτει σωρεία σχετικών περιστατικών που έχουν σημειωθεί στην πόλη της, ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα και διατυπώνει ευθαρσώς και για πρώτη φορά την θέση πως οι άνθρωποι αυτοί παραπλανούνται εσκεμμένα από οργανωμένες ομάδες και κινήματα, τα οποία δείχνουν να διαθέτουν οργανωμένες υπηρεσίες παροχής ‘συμβουλών’, ‘επεξήγησης κι ανάλυσης ιατρικών και πολιτικών δικαιωμάτων’ έως και βιομηχανίες κατάθεσης καταγγελιών και μηνύσεων κατά του ιατρικού προσωπικού και του ελληνικού κράτους.

  • Το αντιεμβολιαστικό κίνημα στην Ελλάδα, απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, ανασυγκροτείται, οργανώνεται κι ίσως, πολύ σύντομα, μεταμορφωθεί σε πολιτική οντότητα που θα κατεβάσει υποψήφιους βουλευτές στις επόμενες εκλογές….

 

Top
Enable Notifications OK No thanks