-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες Καθαρισμού του Ρέματος στην Ευρύτερη Περιοχή του Δ.Δ. Οινόης και Τ.Κ. Λεύκης από την Π.Ε. Καστοριάς. ( φωτογραφίες )

Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες Καθαρισμού του Ρέματος στην Ευρύτερη Περιοχή του Δ.Δ. Οινόης και Τ.Κ. Λεύκης από την Π.Ε. Καστοριάς. ( φωτογραφίες )

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τον Καθαρισμό Ρέματος στην Ευρύτερη Περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Οινόης και της Τοπικής Κοινότητας Λεύκης πριν λίγες ημέρες από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.
Οι εργασίες περιλάμβαναν καθαρισμό των τάφρων – διωρύγων από αυτοφυή βλάστηση και φερτά υλικά, δεξιά και αριστερά του δρόμου, προκειμένου να υπάρχει απορροή των όμβριων υδάτων και ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τους διερχόμενους οδηγούς. Παράλληλα, έγινε διευθέτηση και διάνοιξη της κοίτης του ρέματος του ποταμού με χρήση ερπυστριοφόρου εκσκαφέα, ώστε να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Το έργο, με ποσό σύμβασης 15.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, εκτελέστηκε με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς.
Στο πλαίσιο της παρούσας εργολαβίας θα ξεκινήσουν άμεσα αντίστοιχες εργασίες καθαρισμού του ρέματος στην Τοπική Κοινότητα Κορομηλιάς, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της χρονιάς.
Top
Enable Notifications OK No thanks