-
Αρχική > Απόψεις > Συνέντευξη του δημάρχου Καστοριάς : Έργα 45 εκατομμυρίων ευρώ σε δυο χρόνια δημοτικής αρχής του Γιάννη Κορεντσιδη θα προσδώσουν αναπτυξιακή διάσταση στον Δήμο Καστοριάς (Ρεπορτάζ  Βίντεο ) 

Συνέντευξη του δημάρχου Καστοριάς : Έργα 45 εκατομμυρίων ευρώ σε δυο χρόνια δημοτικής αρχής του Γιάννη Κορεντσιδη θα προσδώσουν αναπτυξιακή διάσταση στον Δήμο Καστοριάς (Ρεπορτάζ  Βίντεο ) 

Συνέντευξη για τα δυο χρόνια στον δημαρχιακό θώκο του δήμου  Καστοριάς  παραχώρησε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ ο  Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης.

 Ο  Κορεντσίδης μέσα από  την συνέντευξη  του ξεδίπλωσε με ένα παραστατικό και αποφασιστικό λόγο   όσα έλαβαν χώρα από την αρχή της θητείας του μέχρι και σήμερα.

“Η αλήθεια  ξεκίνησε την συνέντευξη του ο δήμαρχος Καστοριάς είναι ότι όταν αναλάβαμε τη Δημοτική Αρχή τον Σεπτέμβριο του 2019, γνωρίζαμε ότι μας περίμενε πολλή δουλειά για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις τέτοιες που θα οδηγούσαν τον Δήμο μας σε μία αναπτυξιακή πορεία. Αυτό κάναμε από την πρώτη στιγμή, προσπαθώντας να διευθετήσουμε εκκρεμότητες, να συμμαζέψουμε και να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο και να θέσουμε βάσεις πάνω στις οποίες θα «χτίσουμε», ώστε να γίνει η Καστοριά μία σύγχρονη και ανταγωνιστική πόλη. Η προσπάθεια αυτή, φυσικά, δεν σταματά, καθώς οι προκλήσεις είναι πολλές τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας όσο και σε αναπτυξιακό επίπεδο. Εργαζόμαστε σκληρά, είμαστε παρόντες σε όλα τα «μέτωπα» και επιδιώκουμε τις βέλτιστες λύσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας και έτσι θα συνεχίσουμε”

Οι «μάχες» επισήμανε ο κ Κορεντσίδης  για τη βελτίωση της καθημερινότητας και του επιπέδου ζωής του πολίτη σε όλα τα επίπεδα είναι συνεχείς, καθώς και η  υποβολή προτάσεων στα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα για να γίνουν έργα ήταν βασική προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής.

“Ξεκινήσαμε από την πρώτη στιγμή έναν αγώνα δρόμου για να είμαστε σε θέση, εντός των προθεσμιών, να καταθέσουμε πλήρεις φακέλους για σημαντικά έργα που θα δώσουν στον Δήμο μας μία νέα πνοή, η οποία είναι απαραίτητη.

Οι προτάσεις μας είναι στοχευμένες  και περιλαμβάνουν  έργα  45 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε 2 Χρόνια

“Ξεκινήσαμε έναν αγώνα και θα τον κερδίσουμε είμαι σίγουρος για αυτό αισιοδοξώ Έχω εμπιστοσύνη απόλυτη στους συνεργάτες μου και στους δημοτικούς συμβούλους όλους ανεξαρτήτως

Έτσι ξεκινήσαμε έτσι θα συνεχίσουμε στο τέλος της τετραετίας με αρχές του 2022 ο κόσμος θα δει άλλη Καστοριά έναν άλλο δήμο με νοικοκυροσύνη αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα”ήταν τα λόγια του

Αξίζει να αναφερθεί οτι σημαντικά έργα  υποδομής , ανάπτυξης και ανάπλασης  45 εκατομμυρίων ευρώ σε δυο χρόνια δημοτικής αρχής του Γιαννη κορεντσιδη θα προσδώσουν αναπτυξιακή διάσταση στον Δήμο Καστοριάς

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks