-
Αρχική > Ελλάδα > Μη σκεφτείς να με ενοχλήσεις ξανά αχάριστη…» – Σάλος με την Αθηνά Ωνάση

Μη σκεφτείς να με ενοχλήσεις ξανά αχάριστη…» – Σάλος με την Αθηνά Ωνάση

Σάλος είχε επικρατήσει με την Αθηνά Ωνάση, με έναν πρώην συνεργάτη της να την χαρακτηρίζει ως αχάριστη και να της ζητά να μην τον ενοχλήσει ξανά, καθώς δεν του συμπαραστάθηκε σε μια ώρα ανάγκης.

Συγκεκριμένα, ο επί περίπου 20 χρόνια συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση – Ρουσέλ, Αλέξης Μανθεάκης, λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Athina Onassis: The red file», όπου κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, είχε εξαπολύσει επίθεση κατά της Αθηνάς Ωνάση, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso.

Εκεί την χαρακτηρίζει αχάριστη και άπονη επειδή δεν του συμπαραστάθηκε σε μια δύσκολη στιγμή και δεν του έδωσε χρήματα, ενώ πρόσφατα ένα παιδί αναστάτωσε την κληρονόμο.

Σάλος με την Αθηνά Ωνάση και τον Αλέξη Μανθεάκη «Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της! Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο.

Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει «ούτε ένα ευρώ» μέσω του δικηγόρου της; Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ. Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!», καταλήγει ο Αλέξης Μανθεάκης.

 

https://www.prototupo.gr/
Top
Enable Notifications    OK No thanks