-
Αρχική > Ελλάδα > Ρεπορτάζ του STAR: Από το πρωί της Παρασκευής τα περιοριστικά μέτρα στην Καστοριά (βίντεο)

Ρεπορτάζ του STAR: Από το πρωί της Παρασκευής τα περιοριστικά μέτρα στην Καστοριά (βίντεο)

Έξαρση της πανδημίας παρατηρείται εδώ και μερικές μέρες στη Βόρεια Ελλάδα, με πολλές περιοχές να παρουσιάζουν αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού αλλά και θετικότητα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στην αυριανή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας πρόκειται να ανακοινωθούν νέα τοπικά μέτρα για την Ξάνθη, την Δράμα και την Καστοριά.

Στις συγκεκριμένες περιοχές πρόκειται να απαγορευτεί η μουσική στους χώρους εστίασης και τα μπαρ, καθώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τις βραδινές ώρες. Τα μέτρα αυτά, εφόσον ανακοινωθούν, θα ξεκινήσουν να ισχύουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Ακόμα, άλλες πέντε περιοχές παραμένουν στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη: Η Πιερία, η Ημαθία, η Πέλλα, η Καβάλα και η Αργολίδα. Αντίθετα, η Ευρυτανία πρόκειται να επιστρέψει στην «πορτοκαλί» ζώνη του χάρτη.

Τέλος, υπάρχει ακόμα συναγερμός για δύο περιοχές της Θεσσαλίας: την Λάρισα και τα Τρίκαλα, όπου σημειώνεται αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου.

Δείτε το βίντεο στο star.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks