-
Αρχική > Ελλάδα > Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά σχολεία στη χώρα – Αναλυτικά η λίστα

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά σχολεία στη χώρα – Αναλυτικά η λίστα

Η λίστα θα ενημερώνεται όταν υπάρχει κάτι νέο

Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που θα επηρεάσει έντονα τη χώρα μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση πήρε την απόφαση, προκειμένου να προστατευτούν οι μαθητές και να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Λουκέτο στα σχολεία στο Μεσολόγγι

Όπως αναφέρεται σε σχετική νακοίνωση του δήμου Μεσολογγίου, «λόγω της κακοκαιρίας, που σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένεται να πλήξει και τον Δήμο Μεσολογγίου, με απόφαση του δημάρχου, Κώστα Λύρου, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του δήμου».

Σύμφωνα με τον δήμο, αυτή η απόφαση «λαμβάνεται προληπτικά και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού».

Τροποποιήσεις και στην Κεφαλονιά

Με έντονες βροχοπτώσεις κάνει αισθητή την εμφάνισή του ο «Μπάλλος», στο νησί της Κεφαλονιάς.

Λόγω της κακοκαιρίας, ο δήμαρχος Σάμης αποφάσισε να ανακοινώσει ότι «σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2021, όλες οι σχολικές μονάδες προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστές, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων».

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Πόρου. Η απόφαση του δημάρχου Αργοστολίου ήρθε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούν στα χωρικά όρια του δήμου.

 

EUNOS

 

 

Top
Enable Notifications    OK No thanks