-
Αρχική > Ελλάδα > Βιτριόλι: Ενδείξεις ότι η Έφη Κακαράντζουλα ετοίμαζε δεύτερη επίθεση με στόχο τον 40χρονο

Βιτριόλι: Ενδείξεις ότι η Έφη Κακαράντζουλα ετοίμαζε δεύτερη επίθεση με στόχο τον 40χρονο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 36χρονη δράστις της άγριας επίθεσης με το βιτριόλι φέρεται να προετοίμαζε δεύτερο «χτύπημα» με στόχο τον 40χρονο άνδρα, για τον οποίο διατηρούσε εμμονή

Στέλεχος της ΕΛΑΣ υποστηρίζει πως από την χθεσινή απολογία της 36χρονης Εφης Κακαράντζουλα «προκύπτουν πλέον σαφείς ενδείξεις ότι πιθανόν η δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, σχεδίαζε άμεσα νέα εγκληματική επίθεση με βασικό ίσως στόχο τον 40χρονο άντρα τον οποίον υποψιαζόταν ότι διατηρούσε δήθεν ερωτική σχέση με την άτυχη Ιωάννα Παλαιοσπύρου».

«Αν δεν είχε συλληφθεί, θα προχωρούσε σύντομα σε νέα επίθεση»

«Πρώτα είχε στοχεύσει την άτυχη Ιωάννα και φαίνεται ότι θ ακολουθούσε πιθανόν ο Νώντας που ήταν γι αυτήν το “μήλον της έριδος¨” καθώς πίστευε ότι κι εκείνος συμμετείχε στον εμπαιγμό της μαζί με την Ιωάννα», προσέθεσε το στέλεχος της ΕΛΑΣ.

«Από την απολογία της εξάλλου δεν προέκυψε ότι είχε οποιασδήποτε προστριβή ή ζήλευε άλλο άτομο. Κι ίσως αυτή η δεύτερη εγκληματική επίθεση θα γινόταν σχετικά σύντομα, αν η 36χρονη δεν συλλαμβανόταν».

«Δεν είμαι δολοφόνος, από τηλεοπτική εκπομπή μου ήρθε η ιδέα»

Στη χθεσινή της απολογία η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα υποστήριξε πως δεν είναι δολοφόνος, αλλά και πως την ήρθε η ίδεα για το βιτριόλι από τηλεοπτική εκπομπή.

«Όλα ξεκίνησαν από όταν γνώρισα τον Νώντα το 2018 και είχαμε αναπτύξει μια ερωτική σχέση. Βρισκόμασταν σε τακτά διαστήματα όπως προκύπτει και από τις τηλεφωνικές συνομιλίες μας. Τον ρώτησα ευθέως τι συμβαίνει με την Ιωάννα αλλά δεν μου απάντησε. Όσες φορές τον ρώτησα δεν μου είπε. Μου άφησε αμφιβολίες.

Προσπάθησα να απομακρυνθώ γιατί δεν με άφηνε να προχωρήσω στη ζωή μου. Αργότερα τους παρακολούθησα. Την παρακολούθησα για να δω αν βρίσκεται μαζί του όχι για να της επιτεθώ. Με είχε διαβεβαιώσει ότι δεν είχε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο και είδα από τη δραστηριότητα στο Facebook ότι δεν ευσταθούσαν αυτά. Ήμασταν γνωστές και δεν υπήρχε λόγος να με σεβαστεί», ανέφερε.

Η ιδέα για το βιτριόλι και η προμήθεια

«Μετά από κάποια εκπομπή που είδα στην τηλεόραση για επίθεση με βιτριόλι ως μέσο εκδίκησης μεταξύ γυναικών μου καρφώθηκε η ιδέα. Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει. Από τα ακούσματα που είχα δεν προτεινόταν σαν φονικό όπλο, μόνο ως μέσο εκδίκησης. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να καταπιεί. Δεν είμαι δολοφόνος ουδέποτε σκέφτηκα. Ήμουν υπάκουη στους νόμους και είχα ήρεμη ζωή» ανέφερε σχετικά με το πως αποφάσισε την επίθεση.

«Είχα καταλάβει ότι ήταν δύσκολο. Βρήκα έναν πακιστανικής καταγωγής άνδρα έξω από ένα μαγαζί και μου είπε ότι θα το βρει. Σε τρεις μέρες δώσαμε ραντεβού και μου το έφερε. Τον ρώτησα αν μπορούσε να μου βρει κάποιον να μου κάνει μια δουλειά χωρίς να του πω λεπτομέρειες και θα πληρωθεί. Μου έδωσε το τηλέφωνο του Πακιστανού αλλά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω γιατί μιλούσε φαρσί. Όταν πήρα το υγρό το μετάγγισα σε ένα μεταλλικό ποτήρι, όχι 1 λίτρο γιατί θα χρειαζόμουν τεράστιο δοχείο και θα το έβλεπε η Ιωάννα. Ήταν 300 με 500 ml με καπάκι μπλε ήταν»

 

https://www.dikaiologitika.gr/

Top
Enable Notifications OK No thanks