-
Αρχική > Συνταγές > Σπετσοφάι – το καλύτερο φαγητό που με φρέσκο ψωμάκι γίνεται μπουκιά και απόλαυση

Σπετσοφάι – το καλύτερο φαγητό που με φρέσκο ψωμάκι γίνεται μπουκιά και απόλαυση

Υλικά

1μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο
4 πράσινες πιπεριές
1κουταλιά της σούπας μέλι
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο
1 μεγάλη κουταλιά σπιτική σάλτσα και μία λιγότερη πελτέ εμπορίου
Λίγο κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε πιπεριές σκόρδο και λουκάνικο μαζί. Όταν μαραθούν και μαλακώσουν οι πιπεριές σβήνετε με λίγο κρασάκι.

Προσθέτετε μία κουταλιά μέλι και ανακατεύεται.

Ρίχνετε λίγο αλάτι και πιπέρι ,τις σάλτσες λίγο νεράκι και σιγοβράζετε για ένα τέταρτο ή μέχρι να δέσει ωραία η σάλτσα του.

Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Top
Enable Notifications OK No thanks