-
Αρχική > Διεθνή > Από τα παράδοξα της ζωής : Νύφη σκοτώθηκε ενώ πήγαινε στον γάμο της με ελικόπτερο – Κατέγραψε τον θάνατό της( Φωτογραφίες βίντεο )

Από τα παράδοξα της ζωής : Νύφη σκοτώθηκε ενώ πήγαινε στον γάμο της με ελικόπτερο – Κατέγραψε τον θάνατό της( Φωτογραφίες βίντεο )

Νύφη σκοτώθηκε λεπτά πριν από τον γάμο της, όταν το ελικόπτερο που τη μετέφερε στην εκκλησία συνετρίβη. Η νύφη ήθελε να κάνει έκπληξη στον γαμπρό και να φθάσει στον γάμο της με ελικόπτερο.

Στο δυστύχημα, που συνέβη πέρυσι τον Δεκέμβριο, σκοτώθηκαν εκτός από τη νύφη, ο αδελφός της, ο πιλότος και μία φωτογράφος που ήταν έξι μηνών έγκυος. Η τραγωδία συνέβη στο Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Ο 32χρονος γαμπρός, Udirley Damasceno, περίμενε στο ιερό αγνοώντας τόσο το σχέδιο της αγαπημένης του να φτάσει με ελικόπτερο όσο και το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της.

νύφη Βραζιλία
Η νύφη με τον αρραβωνιαστικό της, Udirley Damasceno

Άκουσαν ότι συνετρίβη αεροπλάνο κοντά, αλλά κανείς δεν φαντάστηκε ότι το περιστατικό συνδεόταν με τη νύφη που είχε καθυστερήσει να έρθει. Ήταν λίγο αργότερα που ο ιερέας ενημέρωσε τον γαμπρό και εκείνος υπέστη σοκ. Στον γάμο παρευρίσκονταν περίπου 300 καλεσμένοι αλλά μόνο έξι από αυτούς γνώριζαν για την έκπληξη.

Βραζιλία πιλότος
Ο πιλότος, Peterson Pinheiro

Το ελικόπτερο είχε άδεια πτήσης έως την 1η Φεβρουαρίου 2017. Συνετρίβη μόλις ένα μίλι από το σημείο όπου θα γινόταν το μυστήριο, σε δασώδη περιοχή κοντά στον κεντρικό δρόμο. Η πτήση θα διαρκούσε περίπου δεκαπέντε λεπτά.

Ο πιλότος ονομαζόταν Peterson Pinheiro και ο αδελφός της νύφης, Silvano Nascimento da Silva. Η έγκυος φωτογράφος ήταν η Nayla Cristina Neves.

Βραζιλία φωτογράφος
Η έγκυος φωτογράφος, Nayla Cristina Neves

H Rosemere do Nascimento Silva είχε παιδικό όνειρο να φτάσει στην εκκλησία με ελικόπτερο. Όπως είχε δηλώσει ο διοργανωτής του γάμου, Carlos Eduardo Batista, στο Globo την εποχή της τραγωδίας “όλες οι νύφες έχουν ένα όνειρο και το δικό της ήταν να έρθει στον ναό με ελικόπτερο χωρίς κανείς να το γνωρίζει”.

Βραζιλία ελικόπτερο γάμος

Κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει όταν το ελικόπτερο δεν προσγειώθηκε σε κοντινό γήπεδο ποδοσφαίρου όπως ήταν το σχέδιο. Έκανε μία τηλεφωνική κλήση όπου τον ενημέρωσαν ότι είχε απογειωθεί όπως ήταν προγραμματισμένο.

Οι ντετέκτιβ διερευνούν αν το ελικόπτερο χτύπησε σε δέντρο. Το βιντεοληπτικό υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα ως μέρος της έρευνας για την τραγωδία, ενώ οι αρμόδιοι θεωρούν πως στο βίντεο καταγράφονται πιθανά λάθη του πιλότου τα τελευταία λεπτά της πτήσης.

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks