-
Αρχική > Απόψεις > Ν.Δ. ΔΕΠ : Ρεκόρ εγγραφών νέων μελών : Θα δοθεί σκληρή Μάχη 

Ν.Δ. ΔΕΠ : Ρεκόρ εγγραφών νέων μελών : Θα δοθεί σκληρή Μάχη 

Ηδη παλιά και νέο-εγεγραμμένα μέλη έχουν ενημερωθεί σχετικά με ηλεκτρονικά μηνύματα στους υπολογιστές τους και οι επιμέρους λεπτομέρειες της διεξαγωγής έχουν διευκρινιστεί με εγκυκλίους που έχουν διαμοιραστεί στις ΔΕΕΠ όλης της χώρας.

 Στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς το ενδιαφέρον εμφανίζεται ως εξαιρετικά διευρυμένο, αφού σύμφωνα με έγκυρες εσωκομματικές πηγές, και μόνο στο διάστημα των τελευταίων μηνών έχουν σημειωθεί, υπεράνω των χιλίων,  1857…..νέες  ΡΕΚΌΡ εγγραφές ψηφοφόρων  που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπερέβαιναν τους   300 .

Οι δύο κεντρικοί μονομάχοι, αφ’ ενός ο Μπάμπης Καραταγλίδης από το επιμελητήριο Καστοριάς και αφ’ ετέρου ο Βασίλης Βελλίδης, εν ενεργεία πρόεδρος αυτή την στιγμή, έχουν επιδείξει -για ειδικούς λόγους ο καθένας- μια μεγάλη δυναμική που καθιστά την μονομαχία για την κατάκτηση του τίτλου του προέδρου της ΔΕΕΠ ιδιαίτερα σκληρή και αμφίρροπη.

Το πρόσωπο που θα κατακτήσει τελικά την θέση θα είναι αυτό το οποίο και θα εκπροσωπήσει την τοπική κομματική κοινότητα στο επικείμενο 14ο τακτικό συνέδριο της παράταξης που -αν όλα πάνε κατ’ ευχήν- είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του έτους.Το ίδιο αυτό το συνέδριο μέλλεται να αποβεί εξαιρετικά σημαντικό για την περαιτέρω πορεία των τοπικών στελεχών και ολοκλήρου του κόμματος μιας και διεξάγεται στο έμπα μια χρονιάς που όλες οι ενδείξεις την χρωματίζουν ως εκλογική.

Κατά συνέπεια οι εκλογές αυτού του Οκτώβρη θα γίνουν το εφαλτήριο μιας διαδικασίας που θα επιφέρει αλλαγές προσώπων, πολιτικών και πορείας συνολικά στα πράγματα της και άρα όλης της χώρας.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks