-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον  Πρέσβη της Αμερικής Τζέφρι Πάιατ για την συνεισφορά της να προχωρήσουν οι  επενδύσεις στην Θεσσαλονίκη από αμερικανικούς κολοσσούς ( φωτογραφίες βίντεο )

Μαρία Αντωνίου : Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον  Πρέσβη της Αμερικής Τζέφρι Πάιατ για την συνεισφορά της να προχωρήσουν οι  επενδύσεις στην Θεσσαλονίκη από αμερικανικούς κολοσσούς ( φωτογραφίες βίντεο )

Ειδική αναφορά στο πρόσωπο της επικεφαλής του Πρωθυπουργού στο γραφείο  στην Θεσσαλονίκη για την συνεισφορά της  στο να προχωρήσουν οι  επενδύσεις στην Θεσσαλονίκη από αμερικανικούς κολοσσούς  έκανε ο Πρέσβης της Αμερικής Τζέφρι Πάιατ

«Πρόκειται για ένα σημαντικό εγχείρημα της Cisco, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις της Pfizer, Deloitte και άλλες που δρομολογούνται, εντάσσουν την Θεσσαλονίκη στον παγκόσμιο ψηφιακό χάρτη.

Η Θεσσαλονίκη γίνεται η πρωτεύουσα της εξωστρέφειας, της νέας σκέψης και των νέων αγορών.

 

Η Κυβέρνηση του Kyriakos Mitsotakis δουλεύει οργανωμένα, μεθοδικά και συντονισμένα για να πάμε την Ελλάδα μπροστά ». δήλωσε από την μεριά της η κ Αντωνίου που καταβάλει με όλες τις δυνάμεις τις να παραχθεί σημαντικό έργο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ειδική αναφορά στην κ. Αντωνίου για την συμβολή της στην επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος της Cisco έκανε  και ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης

ΒΙΝΤΕΟ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks