-
Αρχική > Ελλάδα > Καστοριά : Με την δέουσα επισημότητα γιορτάστηκε από την Ελληνική αστυνομία ο προστάτης τους Άγιος Αρτέμιος (φωτογραφίες )

Καστοριά : Με την δέουσα επισημότητα γιορτάστηκε από την Ελληνική αστυνομία ο προστάτης τους Άγιος Αρτέμιος (φωτογραφίες )

Θεοδώρα Κωτσοπούλου  

    Τον προστάτη του σώματος, Άγιο Αρτέμιο, γιόρτασε με κάθε επισημότητα σήμερα  20 Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, η Ελληνική Αστυνομία. Η συγκεκριμένη γιορτή αποτελεί μια ξεχωριστή ημέρα για όλους τους αστυνομικούς, οι οποίοι παραβρέθηκαν και τίμησαν τον προστάτη τους, κάνοντας παράλληλα γνωστό στο ευρύ κοινό τον ανθρώπινο και κοινωνικό τους ρόλο.  

Η ελληνική αστυνομία καλείται να διατηρήσει την κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια των πολιτών

Στην πόλη της Καστοριάς οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χοροστατώντας του πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης  Καστοριάς, πατέρα Νικόλαο Γιανουσσά και με την παρουσία των τοπικών αρχών του νομού μας.

Ακολούθησε θεία δοξολογία και στην συνέχεια έγινε η  ημερησία ανάγνωση του  εορταστικού μηνύματος του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από τον αστυνόμο Α΄ Θωμά Μίχα , ενώ μετά το πέρας της δοξολογίας στη αίθουσα Ταβιθά της ιεράς μητρόπολης Καστοριάς, παρατέθηκε δεξίωση.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks