-
Αρχική > Απόψεις > Βασίλης Βελλίδης πρόεδρος της ΔΕΕΠ) πρώην ΝΟΔΕ. Καστοριάς : Στόχος μου είναι  μια καλύτερη ημέρα για την περιοχή μας( Βίντεο )

Βασίλης Βελλίδης πρόεδρος της ΔΕΕΠ) πρώην ΝΟΔΕ. Καστοριάς : Στόχος μου είναι  μια καλύτερη ημέρα για την περιοχή μας( Βίντεο )

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διενεργηθούν,, οι «γαλάζιες» εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες τα μέλη θα ψηφίσουν μέσω του υπολογιστή τους. Η Νέα Δημοκρατία στην Καστοριά σε τοπικό επίπεδο κινείται ήδη σε ρυθμούς εσωκομματικών εκλογών.

Για  το έργο που έχει παραχθεί ενάμιση χρόνο που ήταν στα πολιτικά δρώμενα της προεδρίας της ΔΕΠ πρώην ΝΟΔΕ Καστοριάς , για τους στόχους του για μια καλύτερη ημέρα για την περιοχή μας , αναφέρθηκε σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο kastoria 365 .gr ο υποψήφιος πρόεδρος για την ΔΕΠ  Καστοριάς, Βασίλης Βελλίδης.

Ο κ Βελλίδης έδειξε ικανοποιημένος για την μεγάλη συμμετοχή  των εγγεγραμμένων που πρόκειται να ψηφίσουν , υποστηρίζοντας ότι η μεγάλη συμμετοχή σημαίνει ότι  στηρίζουν το Κόμμα που αντιπροσωπεύω.

Τέλος δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στους Νεοδημοκράτες για ένα υγιή αγώνα για το καλό της περιοχής μας και της παράταξης  της Ν.Δ .

Να  θυμίσουμε ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες αφορούν, στην ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων σε ΔΗΜΤΟ (Δημοτικές Τοπικές Επιτροπές) και ΔΕΕΠ (Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικής Περιφέρειας και συνέδρων.

Δώρα Κωτσοπούλου

Βίντεο:

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks