-
Αρχική > Απόψεις > Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς : Διενεργεί σαρωτικούς και συντονισμένους  ελέγχους σε όλη την Π . Καστοριάς ( Δώρα Κωτσοπούλου)

Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς : Διενεργεί σαρωτικούς και συντονισμένους  ελέγχους σε όλη την Π . Καστοριάς ( Δώρα Κωτσοπούλου)

Η   αστυνομική δύναμη Καστοριάς έχει ήδη καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιπολιών και ‘τυχαίων’ επισκέψεων στα καταστήματα της επικράτειας και σκοπεύει να το εφαρμόσει με πάσα αυστηρότητα.

Οι καστοριανοί αστυνομικοί ξεκαθαρίζουν πως κάθε κατεύθυνση πως δεν έχουν τίποτε εναντίον κανενός πολίτη κι ότι το μόνο που επιδιώκουν είναι να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο το καθήκον τους, κατά τα εντελλόμενα από την πολιτεία.

Παρακαλούν δε όλους τους επιχειρηματίες να εφαρμόσουν με ακρίβεια τα νέα περιοριστικά μέτρα και να συνεργαστούν όσο γίνεται πιο παραγωγικά μαζί τους σε όλες τις φάσεις των ελέγχων.

Το μέγα ζητούμενο άλλωστε δεν είναι παρά η βελτίωση της συλλογικής ασφάλεια ς στην περιοχή μας και η διατήρηση του αριθμού των κρουσμάτων σε ένα, όσο γίνεται πιο χαμηλό, επίπεδο. Αυτό από μόνο του συνιστά έναν στόχο στον οποίο πολύ δύσκολα μπορεί να φέρει προσκόμματα ο κάθε λογικός και καλοπροαίρετος άνθρωπος.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks